Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szexeltunk, nem elvezett el bennem, elotte lemosta, en utana forro vizbe kimostam, nem vedekeztunk, igy is van okunk felni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 10. 14:16
11/20 anonim válasza:
Látom agyadra ment valami, de majd ne gyere sírni, hogy terhes lettél.
12/20 anonim válasza:
az emberi hülyeség határtalan, biztos a neten olvastad ezt is...miért is ne hinnéd el, hiszen az internet a legőszintébb,segitőkészebb hely a Földön :)
13/20 anonim válasza:
Csak a mai legfrissebb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
14/20 anonim válasza:
Sokan megszakítással védekeznek... ugyan nem a legbiztosabb módszer, tehát csak akkor javasolt, ha már nem akkora gond, ha baba lesz, csak még várnak vele, de van, akinek évekig működik. Ne aggódj, de szerintem menj biztosabbra legközelebb, ha egyáltalán nem akarsz még gyereket. :)
15/20 A kérdező kommentje:
Biologia oran a tanar tanitotta kepzeld el,es megertem hogy el mondod a velemenyed, de ne ilyen formaban legyszives, mert nem vagyok ra kivancsi :) es kulonbenis csak annyit mondtam hogy a forro viz elpusztitja a himivarsejteket. Bioszon tanultam, ekkora gond?
2014. máj. 10. 19:25
16/20 anonim válasza:
De nem érted, hogy bőven elérnek oda, ahol nem tudod kimosni?????
17/20 anonim válasza:
Majd ha úgy maradsz, ne felejts el reklamálni a tanár úrnál! ;)
18/20 anonim válasza:
Kedves kérdező!
A megtermékenyülés a petevezetőben történik, te meg max a hüvelyedet tudod kimosni. És ha megnézed most a biosz tankönyved, akkor láthatod, hogy a hüvely és e között bizony ott van a méh...
A tanárod azt mondta, hogy biztos megoldás ha meleg vízzel kimosod magad? Vagy csak azt, hogy elpusztítja a spermiumot? Mert nem tökmindegy. A spermium már régóta továbbhaladhatott, mire te kimostad magad, ennek ellenére tényleg kicsi az esély a terhességre, bár az előváladék is tartalmazhat hímivarsejteket.
19/20 anonim válasza:
20/20 A kérdező kommentje:
nem lett semmi baj ebbol
2014. jún. 17. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!