Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előváladékban van a legtöbb spermium! Ez igaz?!
Figyelt kérdés
egy kommentben olvastam. kicsit irreálisnak tűnik. kicsit nagyon.2009. dec. 27. 15:27
3/11 A kérdező kommentje:
nem tudom honnan szedhette a kommentelő ezt az állítását. de nagyon irreális, már ha józan paraszti ésszel is csak belegondol az ember. de hát ő biztosan jobban tudja XD
2009. dec. 27. 15:32
4/11 anonim válasza:
adj már linket h melyik kérdésben volt:)
5/11 A kérdező kommentje:
2009. dec. 27. 15:34
6/11 anonim válasza:
Az előváladékban LEHET spermium. Ez nem jelenti azt, hogy kötelező lennie, pláne nem azt, hogy akkor több is lenne benne, mint ejakulációkor.
Szörnyű. De ha neked irreálisnak tűnik, miért kérdezel rá? Nem kell mindent elhinni a 15 éves kiskölyköknek. :)
7/11 A kérdező kommentje:
mert azt írta az illető hogy nézzen utána, aki nem hiszi :D na már most, utánanéztem guglin, de kivétel nélkül csak olyanokat találtam, amit eddig is tudtam, hogy lehet benne. de olyat, hogy a legtöbb, olyat nem. azért tettem fel a kérdést, hátha valaki alátámasztja :)
2009. dec. 27. 15:45
8/11 anonim válasza:
nem abban van, de elég sok van benne. ez orvosilag bizonyitva van. teherbelehet tőle esni. ezért kell normálisan védekezni, és nem azt számolgatni, h mennyi spermium van az előváladékban. :SS nektek ez még nem unalmas?? :D:D
9/11 anonim válasza:
Sztem ez azt jelentheti h az előváladékba vannak az aktívabb spermiumok! Am egyébként így is van.
10/11 A kérdező kommentje:
nincs szükségem a kioktatásra nyugi:D van azért annyi eszem :D csak azért ez elég orbitális baromságnak hangzott, hogy az előváladékban lenne a legtöbb spermium...
2009. dec. 27. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!