Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszernek hogyan kell helyezkednie a péniszen?
Bocsánat, azt hiszem ez egy buta kérdés, csak szeretnék minél informáltabb lenni.
Szóval a guminak "meddig" kell a péniszen lennie? Mert a barátomnak a gumi sose megy fel a pénisze tövéig, mindig visszacsúszik egy pár centit. Ez normális vagy valamit rosszul csinálunk?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a válaszod.
Csak olvastam valahol, hogy az óvszert a pénisz tövéig kell felhúzni. De nekünk sose ment fel addig. Azt olvastam még, hogyha nem megy fel addig, akkor fordítva tettük fel. Vagy ha rosszul tettük volna fel, akkor egyáltalán nem tudtuk volna felgörgetni?
Jaj, sajnálom, hogy ilyen sokat kérdezek.
általában nekem sem megy fel tövig.
Sosem volt még baj.
Amikor kibújok barátnőmből, mindig fogjuk azért, hogy le ne csússzon, mert volt rá példa hogy kivettem, és nem volt rajta gumi. Összenéztünk barátnőmmel hogy most mi van, az kizárt hogy gumi nélkül kezdtük volna :D
Aztán megnéztem és benne volt.
Ha nem megy fel teljesen, akkor érdemes mindig fogni, ha kiveszitek.
Köszönöm a válaszokat. Most kicsit megnyugtattatok. : )
Nemrég volt az első alkalom és azóta parázok egy picit, pedig nem volt semmi gond. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!