Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elolvassátok a lent leírtakat, tudnátok segíteni?
Szia!
Nálunk is volt egy ugyanilyen eset. Elmentünk a nőgyógyászatra. Engem csak megultrahangoztak, ugye ha terhes vagy és nem tudsz róla- nem jó ötlet egy ilyen gyógyszert bevenni, mert károsíthatja a magzatot. Viszont semmi mást nem nézett meg. :)
Nekem is most volt pár napja, hogy kénytelen voltam a biztonság kedvéért esemény utánit íratni. Ráadásul velem pont húsvét alatt történt meg az eset, szóval még a szokásos nőgyógyászomhoz se tudtam fordulni.
Régebben megoldható volt, de most már vény nélkül sehol nem kapsz . A dokinak szinte az első szava az volt, hogy vetkőzzek, mert megvizsgál. Közben jött a szokásos kérdés, hogy mikor menstruáltam utoljára, rendszeres-e, stb.. Csinált ultrahangot is. A gyógyszert csak utána írta fel.
Egyébként amit nekem felírt, azt hiszem Escapelle volt a neve, majdnem 6000-be került
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!