Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Egy 42 éves nőnek kell még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 42 éves nőnek kell még védekeznie?

Figyelt kérdés
A hölgy nem én vagyok, de kíváncsi vagyok, hogy egy nőnek hány éves koráig kell védekezni a teherbeesés ellen?
2009. dec. 23. 20:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mert van egy ehhez a korhoz közel álló nő, aki még az én szívemhez is közel áll.
2009. dec. 23. 23:48
 12/17 anonim válasza:
39%
seggbe dugod akkor nem kell, csakelőtte küldd el szarni
2009. dec. 24. 01:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért jó kátni, hogy a válaszaid 17%-ban hasznosak.
2009. dec. 24. 11:52
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia! Ameddig megvan a menstruációja, addig termékeny, bár sokkal kevesebb esélyjel esik teherbe, mint egy fiatalabb nő. Általában ilyenkor már komolyabb védekezési módszereket használnak. A menstruáció végleges elmaradása az bekövetkezhet akár a jelenlegi éveiben is (láttam már rá példát), de olyanra is, aki nyugdíj helyett gyesre ment.

Egyébként igenis van olyan iskola, ahol részletesen tanítják az anatómiai részt, de később. Felvilágosító órák lehet, hogy vannak, de sosem kötelezőek. Másrészről erősen kétlem, hogy bárkit is érdekel és odafigyel. Inkább önmagában a fogamzásgátlásról szólnak, a nem kívánt terhesség megelőzéséről, de erősen kétlem, hogy bármelyik könyvben is le van írva a menstruáció végleges elmaradása, nameg hogy bármelyik ilyen felvilágosításon megemlítenék. Semmi gond nincs azzal, hogy nem tudja, hanem megkérdezte.

Nem kell zokon venni, ha beszólnak,(mindenkivel megteszik), máskor inkább a teherbeesés témakörben kérdezz, ezerszer értelmesebb válaszolók vannak, de tényleg ég és a föld a két témakör. Ott tájékozottak és tényleg értenek a dologhoz.

2009. dec. 25. 02:06
 15/17 anonim ***** válasza:

OFF: Utolsó, ezt úgy írtad, mintha a két témakör el lenne zárva egymástól, és csakis más felhasználók írnak oda. Oda is írhat bárki, nem tudtahod, kik vannak az oldalon, és hova írkálnak.

Lehet hogy pont az is ír oda, aki itt is válaszolt. :)

ON: Amúgy persze, hogy nem baj, hogy megkérdezte. Én is így tájékozódtam, csak azért egy ennyit kellene tudni ilyen korban. Iskolában tényleg tanítják. Ha nem is részletesen, de tanítják!

Nem baj, legalább most tudod a választ a kérdésedre. ;)

15/F

2009. dec. 25. 02:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha hiszed ha nem, nem közösek a válaszolók. Van egy kettő, aki ide is oda is ír, de ott még olyanokkal nem találkoztam, akik így válaszolnak.

Maximum pluszként szoktak ilyesmit megemlíteni, direkt feldúrtam a biológia könyvet, mert idegesített és valóban nincs benne, csak a szajkózás, hogy védekezni kell a nem kívánt terhesség és betegségek elkerülése végett.

Na még egy dolog, a teherbeesés témakörben azért nincsenek ott azok a válaszolók, akik ide írnak, mert az emberek többsége sokkal jobban ért ahhoz, hogyan kell elkerülni a terhességet. Ott általában olyan nők kérdeznek, akik szeretnének teherbe esni. Na ehhez a laikusok már nem értenek.

2009. dec. 25. 18:37
 17/17 JennyR válasza:

Az sosem árt, ha egy óvszer van a zsebedben!

Lehet, hogy az említett hölgy tablettát szed, de sosem árt elővigyázatosnak lenni.

2009. dec. 26. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!