Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta? Valaki segíthetne pár kérdésben, bővebben lent!
Figyelt kérdés
A tapasztalt barátommal most leszek először együtt(szüz vagyok), nem szeretne védekezni,de időben kiveszi, akkor utána vehetek be 72 órás esemény utáni tablettát? Vagy ezt csak akkor lehet, ha belémélvezett? Illetve milyen mellékhatásai lehetnek ha beveszem? Légyszíves normális válaszokat adjatok!!2014. ápr. 9. 15:43
11/16 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy nem írna fel?
12/16 A kérdező kommentje:
29 éves a barátom és tapasztalt, én meg 16 leszek
2014. ápr. 11. 14:03
13/16 anonim válasza:
A "barátod" k*rvára kihasznál!
14/16 anonim válasza:
Csak add, hogy a gyerekem ennél értelmesebb legyen!
15/16 anonim válasza:
Naív vagy! nekem is mindig idősebb pasijaim voltak de ekkora butaság nem jutott eszükbe. 16 évesen már felírja az orvos neked a gyógyszert! de egy beszélgetésre megérné elmenned a nőgyógyászhoz a kockázatokról ha már a szüleidnek nem mered feltenni. hidd el segiteni fog a nőgyógyász és ha mersz kérdezni elmondja a dolgokat.
16/16 anonim válasza:
Ha ahhoz érett vagy hogy ezeket megcsináld, akkor ahhoz is legyél érett hogy elmondd édesanyádnak hogy már Te túlszeretnél ezen lenni, avagy menj el szépen egyedül nőgyógyászhoz és írasd fel a tablettát vele, és beszéld át vele a dolgokat, és ő a doktor, ő elmond erről mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!