Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mik a tapasztalataitok, mennyire jelentkeznek a fogamzásgátló tabletta mellékhatásai?
18 éves vagyok, és a barátommal kezd komolyabbra fordulni a kapcsolatunk, és a fogamzásgátló tabletta szedésének elkezdésén gondolkodok, a barátommal is beszéltünk róla, hogy ez lenne a legjobb megoldás, mert a gumi elég vágyölő tud lenni, csak a tablettával meg fenntartásaim vannak. Persze tudom, hogy ezt főként az orvosommal kell majd megbeszélnem, és ő majd segít kiválasztani a számomra legmegfelelőbbet, de előtte még érdekelne, hogy itt milyen válaszokat kapok.
Ès még egy kérdés utólag, ami számomra ijesztő és érthetetlen: Itt az oldalon is olvasok olyan kérdéseket, hogy fog. gátló tabletta mellett is teherbe estek, ezért az orvosuknak erősebb gyógyszert kellett felírnia. Ez az orvos hibája, vagy a tabletta szedője hibájából adódhat? Pl. ha nem a megadott időpontban szedi be. Vagy mindezektől függetlenül is becsúszhat a terhesség? Mert a tablettánál tényleg annyira kicsi az esélye, hogy számomra ez nem világos.
Én is Qlairát szedek már több mint 3 éve, és nekem sincs panaszom.
Ez már nem az első gyógyszerem, volt olyan, hogy minden hónapban a megvonásos vérzés előtt erős fejfájásom volt, egy másiktól pedig 2 héten keresztül véreztem. Ezeket leszámítva viszont más tüneteim nem voltak.
Terhesség bármilyen gyógyszernél előfordulhat, akkor is, ha normálisan szeded, mivel nem nyújt 100 %-os védelmet, de ez a védelem más módszereknél még alacsonyabb a Pearl-index szerint.
#10: Végre valaki, aki ugyanazt a gyógyszert szedi, mint én! :-) Itt a környezetemben nem szedi senki, sőt nem is nagyon ismerik.
29/N
Pasiként mondom, hogy nem önzőzés az, hogy rossz a gumi. Egyszerűen semmit nem érezni azon kívül, hogy meleg. Ennyi. Elmenni is kihívás benne. Ha nem tudom ki van velem, nem is megy. Csak a nőnek jó. Ez ugyan olyan önzőség a nő részéről, hogy nem védekezik ő. Spirál is létezik. Vagy más fajta tabletta. Én például latex érzékeny vagyok. Másik óvszer kell. Nem hiszem, hogy a nőknek csak 1 fajta tabi van.
Ennyit erről. Nem kérek lepontozást, csak mert kimondom amit minden férfi gondol. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!