Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyugodjak meg? (részletek lenn)
Ha pár nap múlva kellene megjönnie, akkor most minek parázol még? :O
Ráérsz akkor parázni ha nem jött...
De amúgyis: " óvszerrel védekeztünk (nem szakadt ki). Ráadásul peteérésem sem volt, amikor együtt voltunk."
Ha az óvszer ellenére is terhes leszel, akkor David Copperfield legyen a neve :D Addig meg NE PARÁZZ! :)
Szija!
Én ugyanilyen vagyok Mint te. Ha tudtam h 0% esélye van a teherbeesésnek mert védekeztünk ellenőrizve lett az óvszer is bebeszélem magamnak hogy Én tuti Terhes vagyok. Megnyugtatni nehéz volt magam csak azt mondogattam hogy tuti nem vagyok az és hogy nem lehetek hisz mindent ellenőriztünk megtettünk és minden Ok volt. Ennek hatására kezdtem én el tablettát szedni és igy már teljes biztonságban érzem magam .
Ha tartós Kapcsolatban élsz neked is javaslom hidd el sokkal felszabadultabb leszel tőle.
Sajnos vannak ilyen "parás" lányok mint mi...:)
Remélem Segítettem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!