Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek terhes?
Figyelt kérdés
3 éve tablettát szedtem. December közepén kihagytam egy hónapot, mert olyan vizsgálaton voltam, aminél kizáró ok a hormonok szedése. Január elején volt egy szexuális kapcsolatom, óvszerrel védekeztünk. Ellenőriztem, nem szakadt ki.
A héten elmentem nőgyógyászhoz rákszűrésre és recepért. Ekkor mondta, hogy minek fogamzásgátlózok, mikor babát várok... Az uh szerint 16 hetes vagyok!!
2014. ápr. 5. 16:13
11/13 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 5. 17:52
12/13 anonim válasza:
Szia!Értem a helyzetet.Apuka most nincs,bár mielőbb meg kell tudnia.Mindenképen gondold át a rokoni kapcsolataidat.Ha pl mamáddal vagy bárki megbízható rokonnal kapcsolatba vagy,keresd meg és mond el neki a helyzetet.Ez fontos dolog,egy vészmegoldás ha tényleg nagyon rosszul fogadnák a hírt a szüleid.Úgy is el kell nekik is mondanod,de ha nálatok a szülő-gyerek kapcsolat nem működik,érdemes elrendezned a magad érdekeit előre..Hogy tudj hová menni,ha mégis.
13/13 anonim válasza:
Különleges esetben 18. hétig csinálnak abortuszt. Szerintem érdemes azonnal megkérdezni az orvost hogy neked lehet-e, szerintem ez eléggé különleges eset, és ha lehet akkor gyorsan még meg tudják csinálni. Azt hogy hány hetes egyébként is a közösülés előtti utolsó menstruációtól számolják, ott is csalhatsz egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!