Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Yadine fogamzásgátlótól lehet hányingerem, vagy mielőtt elkezdtem volna a gyógyszert teherbe estem és attól?
Figyelt kérdés
7napja kezdtem el először a Yadine szedését,a menzeszem 2.napján.(1éve yasminelle-t szedtem 3évig)Előző hónapban éltem nemi életet akkor is épp mielőtt megjött,aggaszt h mi lehet mert erős hányinger támad rám minden nap délután v estefelé már 5-6napja.Tegnap azt hittem elmúlt a havim de mire beértem a munkahelyemre,ismét volt.A hasam pedig egyszerűen mintha fel lenne puffadva de nem kemény.Tudom hogy lehetséges a terhesség menzesz alatt is de idő is kell hogy észre vehessem,viszont havim előtt voltunk együtt nem közben...Lehetséges az hogy múlt hónapban teherbe estem és meg is jött?Most akkor mi van?Vagy szimplán a gyógyszer mellékhatása?Elmegyek dokihoz de már csak jövő héten addig is írjatok!Kösziii2009. dec. 18. 18:45
1/3 anonim válasza:
csinálj egy terhességi tesztet. ennél többet nem tudunk tanácsolni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen holnap veszek reggel majd megírom mi a helyzet,és köszi:)
2009. dec. 18. 18:59
3/3 A kérdező kommentje:
Vettem még aznap tesztet.Negatív lett.De ma is csináltam és az pozitív.Dokihoz még mindig nem jutottam el sok dolog miatt.Köszönöm a választ!
2009. dec. 25. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!