Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mindig ugyanazon a napon jön...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig ugyanazon a napon jön meg nektek fogamzásgátló mellett?

Figyelt kérdés
1 éve szedek Yasminellét. Mindig kedden hagyom abba és szombat reggel jött meg sokáig. Utána kb. 3 hónapig péntek este, múlt hónapba már péntek délután, mostmeg csütörtök van és már van barna folyásom. Mitől lehet?? A gyógyszert minden nap 4kor szedem. Nem értem miért változik, h mikor jön meg?! Másnak is ilyen vagy csak nekem?
2009. dec. 17. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
én is Yasminelle-t szedtem, nekem nem volt ilyen, mindig azonos napon jött meg és délelőtt, szinte még órára pontosan is. szerintem menj el az orvoshoz vagy hívd fel és mondd el neki. lehet, hogy ez normális, de már csak azért is menj el a dokihoz, hogy saját magadat megnyugtasd. és inkább egy orvos mondja, hogy nincs gond mint én aki nem vagyok orvos és hozzáértő :)
2009. dec. 17. 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
januárba megyek nőgyógyászhoz:) csak félek h nehogy baj legyen addig..remélem így is véd. Amúgy már két hónapja 1-2 napig rózsaszínes-sárgás folyásom van menses előtti héten( de hüvelygombám van..szal. lehet attól)
2009. dec. 17. 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már 2 éve szedek Yadine-t, és szinte kezdetektől pontosan tudom, mikor jön meg.
2009. dec. 17. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem erre a dokim azt mondta, h nem pont egy időben szedem be, ezért csúszkál fél-egy napokat, de ez nem baj (ezeknek már nagyon alacsony a hormontartalma). Ettől még ugyanúgy hat, no para!
2009. dec. 17. 11:48
 5/6 A kérdező kommentje:
de én percre pontosan szedem be mindig:(
2009. dec. 17. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:

nekem van h szombaton jön meg van h vasárnap- kedd után.

Eleinte pedig hétfőn jött meg...:S.aztán kezdett vagy hétfőn, vagy vasárnap este..milyne jó is volt pasik szempontjából....

De...negatív lett minden eddigi tesztem is.

2009. dec. 17. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!