Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak szerintem hülye?
nem, tényleg felelőtlen
szedjen fogamzásgátló tablettát és nem lesz ilyen baj
tudjátok ilyenkor nem a kiscsajt nézem hülyének..mert egy dolog felelőtlenül gumi nélkül szexelni..ez mind két fél hibája...de hogy még azaz idióta kis fasza csávó bele is engedi a csajba a cuccot?na itt üt ki az ész!akárhogy is írtad szerintem elgondolkodtató,hogy ilyen esetben ha a lány 50%osan tud valamit a szexről,akkor a fiú mennyire?10%???mert ha tudná,hogy azaz ő kölke lesz és fel kell nevelnie,nemhiszem,hogy beleengedné...
25/F
a srácot nem érdekli túlzottan szerintem, hogy mi lesz a következmény. volt már barátnője, aki terhes lett, és abortusz lett a vége. gondolom úgy van vele, hogy legrosszabb esetben majd úgyis elmegy a következő csaj is abortuszra...
barátnőmnek meg komolyan nem tudom, mit mondjak. nem is tudom, hogy a nőgyógyász kiír -e ilyen sűrűn tablettát, meg hát már egy is rohadtul káros, nemhogy egymás után 2. viszont terhes sem akar lenni. borzasztó ostoba egy szitu ez.
Mond meg neki h az emberi elet(gyermek) nrm jatek.
Ha ezt nem tartja tiszteletben akkor zornyu anya lesz es te NEM fogod tamogatni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!