Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem jön meg? A barátommal nem feküdtem le csak orális sex volt+néha megujjazott! Mért késik? Help!
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 21:58
1/14 anonim válasza:
Úgysem vagy terhes, biztos máskor is késett már. És most is.
2/14 anonim válasza:
mert ideges vagy és stresszelsz
:D
3/14 A kérdező kommentje:
múltkor is késett 2hetet de most már 16.napja lesz hnap.de különben mért késhet?
2009. dec. 15. 22:05
4/14 anonim válasza:
Fogalmam sincs miért. Volt amikor nekem egy egész hónapot kimaradt. Amúgy ha fogamzásgátlót szedsz egy idő után beáll és mindig ugyanazona napon jön meg.
5/14 A kérdező kommentje:
de az sem lehetett gáz ha a barátomat kényeztettem ott
lent, utána kezet mostam és kb 3-4 órával később magamnak csináltam?
2009. dec. 15. 22:10
6/14 anonim válasza:
Minden hónapban késik két hetet? :D
Bocs, de ez akkor azt jelenti, hogy nem akkor van, amikor te számítasz rá, hanem mindig két héttel később van a normális menzesz ideje.
7/14 A kérdező kommentje:
Tudom és mindig a késéstől számítom h mikor kell megjönnie.na de lehet gáz abból amit kérdeztem?
2009. dec. 15. 22:14
8/14 anonim válasza:
Dehogyis, ne félj ettől. Megjön nemsoká.
9/14 anonim válasza:
Azt mondod orális szex már volt...lenyelted? Mert ha igen, akkor bizony terhes vagy.
10/14 A kérdező kommentje:
Kedves 22:17-es ennyire nem vagyok buta:D
2009. dec. 15. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!