Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spirált az orvos írja fel, vagy recept nélkül is kapható?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 18:21
2/7 anonim válasza:
És szerinted magadnak fel tudod rakni?
3/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok ennyire amatőr, csak olvastam olyan spirálról, amit recept nélkül is lehet kapni...
a véleményekre lennék kíváncsi... előre is köszi
2009. dec. 15. 18:25
4/7 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Úgyis az orvosnak kell felrakni.
5/7 anonim válasza:
Második vagyok. De azért mert recept nélkül esetleg lehet venni, az nem jelenti azt, hogy te használhatod is.
Az orvos javasolja. Nem úgy van, hogy viszel egy spirált és az orvos felteszi. Ki is kell előtte vizsgálni téged.
6/7 A kérdező kommentje:
ok, értem én. az előzetes vizsgálat megvolt, de nem kérdeztem meg mikor írja fel. Megjött a rákszűrés eredmény is, minden ok, csak azért akadékoskodok , hogy a köv. vizsgálattal egyben felrakatnám az orvossal /ha be lehetne szerezni/ szóval eszembe sem jutott, hogy nem orvos teszi fel. Köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 15. 18:45
7/7 anonim válasza:
hát... felrakod magadnak? mert ezt csak orvos tudja megcsinálni, ergó a kezedbe adott spirállal nem sokra mész. tudod te egyáltalán mi az a spirál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!