Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-én kellett volna megjönnie, de nem jött! Fáj a hasam mintha megakarna jönni. Szeretkeztünk a párommal a hétvégén 4-szer! Csináltam tesztet negatív lett. Eddig 1-2nappal hamarabb jött meg. Lehetek így terhes?
Sztem hülyeség h 2 hetes terhességet mutat ki. Én úgy tudom h 2-3 napost már biztosra kimutatja csak mindenképp reggel kell csinálni!!
am meg ha védekeztetek akkor mincs para.. ha nem szakadt ki a gumi ha azzal védekeztetek. am is van h változik a mensid és akkor is késhet, hamarabb jöhet... nyugi!!;)
"Kérdés:
Mennyire megbízhatók a terhességi tesztek?
Válasz:
A kereskedelemben kapható tesztek rendkívül megbízhatóak, csaknem 100%-ban. A hiba bennünk van.
A HCG szint csak akkor mérhető, akkor lesz a teszt pozitív, ha a termelt HCG mennyisége elért egy értéket. Ez a jelenlegi teszteknél kb 25 IU (nemzetközi egység)-nél van, ami a fogamzást követő 10-12. napnál következik be....
Dr. Csákány M. György"
Forrás: [link] (oldal alja)
My bad.. .tényleg van olyan ami kimutatja a beágyazodás után 1-3 nappal ( [link] )
Mondjuk tényleg ha túl korán végzed el akkor lehet hogy annak ellenére hogy terhes vagy nem emelkedett a határérték felé a hormonszinted és negatív eredményt adhat szóval itt jobb kicsivel később
lehet!pharmatex helyi hatásu nem hormontartalmú kúp!
ha ugy alkalmazod ahogy rá van irva a tájékoztatora és nem mosdasz elötte szappannal akkor nem lezs gond:)De ha amellett hasznéáljátok a kihuzos modszert akkor 99,99% hogy nem lesz semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!