Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Védekezés, de hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Védekezés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Ha a gumi a téma, akkor sokan írják, hogy olyan mint zokniban lábat mosni.

Ha a megszakításos a téma, akkor mindenki felelőtlen aki ezt használja.

A gyógyszer, meg tele van hormonokkal, valaki nem bírja, én speciel azért hagytam abba, hogy kitisztuljon a szervezetem, most meg már nem kezdeném újra.

A hüvelykúp kifolyik, a tabletta csíp.

A spirál csak szült nőknek javasolt.

Naptármódszer, hüvelyváladék figyelése ugyanolyan rizikós, mint a megszakításos.

Akkor melyiket is?

2009. dec. 14. 17:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Vagy felcsinálni valakit, aztán meg ragaszkodni az abortuszhoz.
2009. dec. 14. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:

a férfiaknak is joga van élvezni a szexet, nem erőltetheted a zoknit, ahogy mi sem a tabit. viszont kereshetünk olyan csajt helyettetek akik nem zokniztatnak minket, és ti is olyat, aki elviseli. ne legyél már felháborodva, ha nem akarunk műanyagot tudni a farkunkon dugás közbe...

(utolsó előttinek írok asszem)

2009. dec. 16. 19:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Na látod!

Te milyen módszert választanál a nő helyébe? (utolsó)

2009. dec. 16. 19:14
 14/15 anonim ***** válasza:
19:07es egy ritkanagy fa.sz vagy!! akkor ku.rjál ribancokat!
2009. dec. 20. 22:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Hallottam egy szuriról, amit havonta egyszer ad be a nőgyógyászod és nem kell gumi stb...

Ez egy izomba beadott progesztagén injekció. Kisebb a bevitt hormontartalom, mintha tabit szednél. Hogy mikortól ajánlott nem tudom, olvassál utána.

Ja! Tényleg szar gumival.

2010. jan. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!