Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicababa66 kérdése:
Szerintetek ha lefekudtem a baratommal es ra 1-2 napra megjott lehetek terhes?
Figyelt kérdés
nagyon szeretem a baratom es lefekudtunk egymassal es fel percet se volt bennem de szoltam neki hogy nem szeretnek terhes maradni es akkor azt mondta inkabb haggyuk abba mert talan elment neki es ra egy-ket napra megjott de egy hettel hamarabb most nagyon meg vagyok ijedve mit javasoltok ?2014. márc. 10. 13:02
11/13 anonim válasza:
Először is nyugi! Másodjára, egy nő havonta egyszer van termékeny állapotban, szóval elég kevés az esélye a teherbeesésnek. A tesztek általában akkor is negatívak, ha már terhes vagy, 3 hét múlva egy ultrahang kimutatja.
12/13 anonim válasza:
Majd én meg*aszlak, oszt terhes leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!