Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehet a gyógyszertől vagy összeszedtem valamit? Azt mondták nekem hogy túl magam a hormontartalma az én szervezetemhez képes, azért van.
Figyelt kérdés
1hónapig szedtem Dienille nevű fogamzásgátlót.3hétig végig émelyegtem,többször felébredtem éjjel és öklendeztem,szörnyű volt.Alig vártam hogy vége legyen.Hétfőn hagytam abba.Ma meg is jött a megvonásom,de ezzel együtt egy iszonyatos rosszullét is.Egész nap szörnyen fájt a hasam,hányingerem volt,hőhullámaim voltak,fájt a fejem.Délután óta 6-szor volt hasmenésem,olyan mintha pisiltem volna és utána jött a hányás is.Azt tudni kell hogy pco szindrómám van.szedtem meforalt még ősszel,istotretinoint,és a múlhéten nagyon csúnyán felfáztam arra kaptam monural nevezetű gyógyszert.Az immunrendszerem egyszerűen szörnyű állapotban van,minden betegséget elkapok.nagyon meg vagyok ijedve,fogalmamsincsen így mi lesz..2014. febr. 27. 21:00
1/1 anonim válasza:
valószínűleg a hormonjaid miatt,plusz összeszedtél vmi bacit is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!