Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SŰRGŐS! SEGÍTSETEK! A berátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SŰRGŐS! SEGÍTSETEK! A berátnőmmel dec 3. -án lefeküdtünk és nem használltunk gumit de nem volt elélvezés, mennyi az esélye annak h terhes? Mutatkoztak nála jelek pl: szédülés hányinger és hányás.

Figyelt kérdés
használltunk gumit de nem volt elélvezés, mennyi az esélye annak h terhes? Mutatkoztak nála jelek pl: szédülés hányinger és hányás. És hogyha még is terhes, hogy lehetne elkerülni abortuszon kívül?
2009. dec. 10. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi lesz a kicsi neve?
2009. dec. 10. 20:22
 12/19 anonim ***** válasza:

nyugodj meg: lehet terhes, nem is kicsi az esélye.

de gratulálok nektek.

abortuszon kívül nincs más lehetőség.

2009. dec. 10. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

Szia! Nem tudom itt mire alapozzák azt a feltevést, hogy terhes. Nos december 3, ergo egy hete. Egy hét alatt még a beágyazódás sem mindig történik meg, hogy a viharba lennének ezek terhestünetek? Még nincs is HCG a szervezetében, HA terhes. Első alkalom után a menstruációja is megkavarodhat. Tesztelni meg még felesleges.

Kedves kérdező ne féljetek nem lesz baj, azért annyira nem könnyű gyereket csinálni. Ha terhes lenne sem most kezdődnének a tünetek, simán csak beteg :) Menjen háziorvoshoz :) És nyugalom!!!

2009. dec. 10. 21:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Hello, apuka!

Mi a helyzet a "betrátnőddel"?

Legközelebb inkább "használlj" gumit!

Ha "még is" terhes, akkor az abortuszon kívül csak a szülés marad! Léteznek mérgek erre a célra... vagy 100 éve használták ezeket. Elég veszélyesek: belehalhat ő is, nem csak a gyereke.

Amúgy nem ártana először magyarul megtanulni.

Utána a biológiát.

És csak utána foglalkozni a gyereknemzéssel.

2009. dec. 10. 23:19
 15/19 A kérdező kommentje:

Lesz neki baja ha 3. hét előtt elvetél???

Vmi szövődmény vagy ilyesmi??

2009. dec. 12. 12:12
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

A terhességi tünetek kialakulásához szerintem még nem telt el elég idő, bár ez mindenkinél változó. Lehet, hogy az idegesség miatt volt/van rosszul. Szerintem menjetek el egy nőgyógyászhoz, aki egy-két vizsgálat (ultrahang, vérvizsgálat) után választ tud nektek adni. A vetélésről illetve az abortuszról is inkább a dokit kérdezzétek, mert ő biztos szakszerű felvilágosítást tud nektek adni.

2009. dec. 12. 13:01
 17/19 A kérdező kommentje:
A kivizsgálás szülő nélkül is megy?
2009. dec. 12. 13:49
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt pontosan nem tudom, de menjetek be a nőgyógyászhoz megkérdezni, vagy hívjátok fel telefonon, az biztos, hogy a titoktartás rájuk is vonatkozik. 18 éves kor alatt a gyermeknőgyógyászatra kell menni (nem írtad hány éves a barátnőd).
2009. dec. 12. 14:44
 19/19 anonim ***** válasza:

NYUGI! itt nagyon szeretik az embereket paráztatni, de szerintem nem túl nagy rá az esély h terhes legyen. mi pl a barátommal kb fél évig csak megszakítottuk és soha nem volt semmi gáz (de olyan előfordult h ráparáztam és akkor jöttek a "tünetek")

úgyhogy várjatok addig amíg késik neki a menzesze, majd akkor vegyen egy tesztet és ha pozitiv akkor menjetek orvoshoz...addig fölösleges, mert ő se sokat látna még

2010. jan. 3. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!