Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció előtti "baleset"....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció előtti "baleset". Lehetek-e terhes?

Figyelt kérdés
A menstruáció előtt voltunk együtt a barátommal és elszakadt az óvszer. Másnap el is mentünk 72 órás tablettáért, azonnal be is vettem. Ez már 5 napja történt és még mindig nem jött meg a menstruációm. Nem ez volt már az első eset hogy 72 órás tabit kellett bevennem ( ez volt már a 3.) Most akartunk átállni a fogamzásgátló tablettára. Lehetek terhes vagy még várjak hátha megjön? Sokat stresszelek a dolgon lehet azért is késik.
2009. dec. 9. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném h terhes vagy ez a gyógyszer azért eléggé megzavarja a menstruációt. Azért ha sokági nem jön meg akk nem árt egy teszt.
2009. dec. 9. 22:34
 2/11 anonim ***** válasza:
15%

Látszik, hogy egy tipikus hisztis nő vagy aki még a biológiához se ért. Tégy meg egy szívességet a barátodnak és magadnak is. Tanulmányozd át a biológia szaporodáshoz tartozó részét és ne idegesíts senkit fölöslegesen. Tényleg rengeteg kellemetlenségtől, félreértéstől, idegeskedéstől megkímélsz mindenkit.

De azért elmagyarázom: A női hiszti akár kimaradást is okozhat, úgy bebeszélitek magatoknak, hogy elkezdtek több hónapos terhességi jeleket produkálni. Mensi előtt nem eshetsz teherbe, második peteérés pedig ha nem volt ikerterhesség a családban elhanyagolható. 72 órás tabletta meg direkt azért van, hogy ne legyél terhes...

Szóval még egyszer:

1: gondolkozz

2: olvass utána

3: ne hisztizz

2009. dec. 9. 22:37
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

A második kommentelőnek csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy igenis utánaolvastam, pont ezért estem kétségbe, mivel rosszat és jót is olvastam a témával kapcsolatban. Nem mentegetőzni akarok vagy kötözködni de egy kicsit lekezelő volt az ön válasza. De ettől függetlenül köszönöm és próbálok megnyugodni.

2009. dec. 9. 22:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
2.válaszoló! "Mensi előtt nem eshetsz teherbe," Hát azért ezzel vitáznánk szerintem páran. De te csak bíztasd a sok fiatalt, mondjad a hülyeséged, hátha nem védekeznek majd mensi előtt, hiszen TE azt mondtad h úgyse eshet olyankor teherbe. Ekkora baromságot...
2009. dec. 9. 23:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
2 válaszoló! Nem igaz, hogy nem eshet teherbe. Csak jóval kisebb az esélye a terhességnek. 20/f
2009. dec. 10. 00:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló(mostmár utolsó előtti, mert ugyi én vagyok az utolsó.:D):

Jééééé, egy értelmes ember.:D:D

Rettenet kicsi az esélye annak, hogy terhes vagy(bocsi a tegeződésért, remélem nem sértelek meg).A legnagyobb ok, amiért szinte teljesen kizárható, az a 72 órás sürgősségi tabletta.:)

2009. dec. 10. 01:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Második vagyok, de jó, hogy kiragadtátok a mondatom felét.

Menstruáció előtt már nem lehet megtermékenyíteni egy petesejtet, az csak pár napig történhet meg. Olyankor megtermékenyítés akkor lehetséges, ha valakinek érik egy második petesejtje is. Szóval, ahol két petéjű iker veszély van, ott fordulhat elő kockázat.

Szóval, akik nekem estek: Ti meg tanuljatok meg olvasni és szöveget érteni.

2009. dec. 10. 09:36
 8/11 anonim ***** válasza:
46%
Lehet spontán peteérés is, akár egy jó szex, orgazmus hatására, vagy hormonok által:) És teherbe mindig lehet esni, csak más más esélyekkel:)
2009. dec. 10. 10:36
 9/11 anonim ***** válasza:
"Ha a ciklusa pontos, rendezett, akkor ebben az időpontban gyakorlatilag alig van esély arra, hogy teherbe essen. Ha nem szeretne babát, akkor azért javasolnám, hogy valamiféle fogamzásgátló módszert alkalmazzanak, lehetőleg biztosabbat, mint a megszakítás." Ezt orvos írta. Jéé, pedig kicsi az esélye, és mégsem ajánlja a megszakítást. De érdekes:)
2009. dec. 10. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
terhes valószínű nem vagy de a fogamzásgátlót ha megjön még nem kezdheted el majd csak legközelebb.
2009. dec. 10. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!