Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció előtti "baleset". Lehetek-e terhes?
Látszik, hogy egy tipikus hisztis nő vagy aki még a biológiához se ért. Tégy meg egy szívességet a barátodnak és magadnak is. Tanulmányozd át a biológia szaporodáshoz tartozó részét és ne idegesíts senkit fölöslegesen. Tényleg rengeteg kellemetlenségtől, félreértéstől, idegeskedéstől megkímélsz mindenkit.
De azért elmagyarázom: A női hiszti akár kimaradást is okozhat, úgy bebeszélitek magatoknak, hogy elkezdtek több hónapos terhességi jeleket produkálni. Mensi előtt nem eshetsz teherbe, második peteérés pedig ha nem volt ikerterhesség a családban elhanyagolható. 72 órás tabletta meg direkt azért van, hogy ne legyél terhes...
Szóval még egyszer:
1: gondolkozz
2: olvass utána
3: ne hisztizz
Köszönöm a gyors válaszokat.
A második kommentelőnek csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy igenis utánaolvastam, pont ezért estem kétségbe, mivel rosszat és jót is olvastam a témával kapcsolatban. Nem mentegetőzni akarok vagy kötözködni de egy kicsit lekezelő volt az ön válasza. De ettől függetlenül köszönöm és próbálok megnyugodni.
Utolsó válaszoló(mostmár utolsó előtti, mert ugyi én vagyok az utolsó.:D):
Jééééé, egy értelmes ember.:D:D
Rettenet kicsi az esélye annak, hogy terhes vagy(bocsi a tegeződésért, remélem nem sértelek meg).A legnagyobb ok, amiért szinte teljesen kizárható, az a 72 órás sürgősségi tabletta.:)
Második vagyok, de jó, hogy kiragadtátok a mondatom felét.
Menstruáció előtt már nem lehet megtermékenyíteni egy petesejtet, az csak pár napig történhet meg. Olyankor megtermékenyítés akkor lehetséges, ha valakinek érik egy második petesejtje is. Szóval, ahol két petéjű iker veszély van, ott fordulhat elő kockázat.
Szóval, akik nekem estek: Ti meg tanuljatok meg olvasni és szöveget érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!