Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mitől van? Hüvelygombától lehet ilyen folyás? Vagy a tabim nem hat?
1 éve Yasminellét szedek. Elég sokszor van hüvelygombám, erre Canesten krémet használok, azzal mindig meggyógyul. Most is hüvelygombám van.Az utóbbi 2 hónapba észrevettem hogy a tabletta szedés utolsó hetének 1-2
napján barnás-enyhén rózsaszínes folyásom van, ami kicsi mennyiségű(csak 1-2 csík a bugyin)(épp most is) Kicsit olyan mintha enyhén pirosas is lenne. A tablettát rendesen szedtem , nem volt hányás ,hasmenés. De tegnap bevettem 2 Panadolt, mert lázas vagyok. Nagyon
aggódom, ez a folyás mitől lehet?? Nem hat már a gyógyszer az utóbbi 2 hónapba??
Szia, ez a Canesten krém kúrát az orvosod javasolja a gombásodásodra?
Először is, a Canesten krém-et a !bőr! ill. !külső nemi szervek! gombásodására szokták alkalmazni, tehát még nem fog elmúlni a hüvely gombád.
Mutasd meg egy dokinak, mert lehet valóban a tabitól van, akkor meg cserés lesz, olyat ír, amit jobban lereagál a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!