Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek attól terhes, ha a barátom előváladéka hozzám ért? Rajta ültem. Volt rajta alsónadrág, rajtam viszont nem volt semmi. így izgattuk egymást, és éreztem, hogy nedves lett. Így semmiképp sem kerülhet belém spermium?
Ember, de nem került bele!!!!
Hidd el két gyerekes anya vagyok, csak tudom hogy lesz a gyerek.
"A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:20"
Figyeltem Egészségtan órán 6.-ban.
Előzőnek:
Istenem, hogy te mekkora egy gyér vagy.
Nem arról van szó, hogy PONTOSAN 5 CM MÉLYEN LEGYEN A HÜVELYBEN, hanem arról, hogy HOZZÁVETŐLEGESEN!!!!Na meg arról van szó, hogy riogatják a fiatalokat, hogy így meg úgy, terhes leszel.Ma már mindentől teherbe lehet esni.Még egy uborkától is.
Nem lehet terhes ha a bőréhez ér a sperma!!!!Nem fog kis csákánnyal felmászni oda.Ma már azt is elhiszik, hogy "a sperma elbújik a lányok bugyijában, és azok terhesek lesznek."Ha gyerekem lesz ezzel fogom riogatni, ha nem akar lefeküdni aludni.Ha fiú lesz, akkor meg azzal, hogy ha nem fexik le éjjel aludni, akkor a hímivarsejtek megtermékenyítenek egy éppen arra kószáló petesejtet.-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!