Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
életemben először szedek fogamzásgátlót, amit menzesz 1. napján kellett elkezdenem. Két hete megvan ez normális?
Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 23:48
1/11 anonim válasza:
Igen. Valójában nem az első napon kellett volna kezdeni, hanem a 4. vagy 5. napon és akkor normális lenne a ciklusod.. Mindegy, így is be fog állni, de az első vérzés ilyenkor sokkal, de sokkal tovább tart.
2/11 A kérdező kommentje:
lehetséges hogy összeolvad a következő menzeszemmel? sajnos első napot mondott az orvos és a tájékoztatón is ez volt :(
2014. jan. 29. 23:58
3/11 anonim válasza:
jaj ne már... mintha mindenki két hétig még mensizne, ha az első napon kezdi... Szóval nem, nem. Csupán van akinél ilyen vérzés jelentkezik. Nyilván ha nem múlik el, visszamész a dokihoz...
4/11 anonim válasza:
Igen, a tájékoztató első napot mond, a doki is, nincs ezzel semmi baj, elvileg így kell.
Anno nekem a dokim azt mondta, hogy megkímél egy hosszú, erős vérzéstől, szedjem a 4. vagy 5. naptól és akkor jó lesz. 1 hét után nem kell már védekeznünk, de ha megnyugtat, akkor várjam meg azt első levelet.
Majd elmúlik.
5/11 Költőnő? válasza:
nekem anno mikor hosszú kihagyás után újrakezdtem, ugyanez volt. Menj el dokihoz, ha nem áll el hamarosan.
6/11 anonim válasza:
Nekem is 2 hete van meg. Azt mondta az orvos, hogy első napon kezdjem el szedni. Te mit szedsz?
7/11 A kérdező kommentje:
dienillét
2014. jan. 30. 10:12
8/11 Költőnő? válasza:
nekem attól egy hónapig megvolt :(
9/11 A kérdező kommentje:
ohh akkor elkezdem szedni a vasat inkább :( neked összeolvadt a következő menzeszeddel?
2014. jan. 30. 11:26
10/11 anonim válasza:
Nyugi, nekem akkor 1 hónapig megvolt... Ha nem is erősen, de megvolt! Amikor már a második levelet szedtem nem volt semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!