Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex, pesszárium és egyéb spermicidek, megszakítással kapcsolatos kérdés?
A pesszárium mellé speciális spermicidet kell használni, vagy megfelelő a pharmatex is? Milyen tapasztalataitok vannak ezekről? Hol szereztétek be a pesszáriumot?
Megszakítással párosítva jó a pharmatex?
Az igazság az hogy még szoptatok, de már van mensim, fél petefészkem van meg, és mellette megszakítás és pharmatexre gondoltunk, de kételkedem hogy ez elég lenne. A pesszáriumon gondolkodom, de nem tudom, hogy hol lehet beszerezni, milyen paraméterei vannak, stb.
Gyógyszert nem szedhetek betegség miatt, az óvszert nem szeretjük, alig érezzük egymást, és engem dörzsöl is, a gumiszagról nem beszélve.
Mit javasoltok? Ez a kettő, vagy három együtt elég?
Babát még 1 évig nem szeretnénk újra.
Pharmatexet körülményes használni (tisztálkodásra odafigyelni, síkosító kilőve stb.), de megszakítás mellett nem szabadna, hogy baj legyen. Mi anno használtuk a barátnőmmel megszakítással (a nőgyógyász is csak így bólintott rá) és nem volt problémánk.
Szerintem beszélj a nőgyógyászoddal, ő mégis többet tudna mondani!
Köszi, szerintem is beszélek majd vele.
Csak azért írom, hogy ha más olvassa, tudja, hogy Pharmatexből van síkosítós változat is.
Hát a Pharmatextől lett a barinőm terhes ,most 8 hónapos !
szerintem abszolut nem biztonságos!!
Egy nagy FOS!!!!
Pesszáriumot külföldről lehet rendelni. Több méretben van, így szükséges orvosi vizsgálat, hogy neked mekkora kell. Aztán már recept nélkül meg lehet rendelni a pharmafutáron keresztül. Úgy emlékeszem 36 euró, de "örök életű".
Van egy pesszáriumhoz hasonló eszköz, a lea contraceptívum. Ebben az a jó, hogy csak egy méret van, ami mindenkinek passzol, így nem kell orvos hozzá.
Innen lehet rendelni: [link]
A pesszáriumhoz is és a leához is tudtommal bármilyen spermiid használható kiegészítésként, de a leás oldalon lehet rendelni egy olyan fajtát, amiben csak tejsav van, így kevésbé irritáló. Én azzal szoktam használni a leát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!