Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hete múlt el a havim, és a barátom elélvezett bennem, akkor most terhes lehetek?
kedves kérdező neked nem való a nemi élet
nem csak csöcsöt kell növeszteni hozzá
Utolsó: Én viszont tanár leszek nemsokára, de lehet inkább felkötöm magam.
Én nem értem ezt amúgy, azért a szex nem egy ötöd fokú egyenlet, nem? Mi olyan bonyolult abban, hogy védekezni kell?
Ostobák...
Ú, jeee. Hát egy héttel a havid után szinte biztos, hogy mostanában van peteérésed, úgyhogy nyugtatgasson csak a barátod:D Gratula mindkét fogyatékosnak. Szaladj el gyorsan esemény utánit beszerezni.
Pár száz év múlva tényleg csak hülye emberek fognak élni a földön. Amíg nem voltak modern és hatékony fogamzásgátló szerek, addig legalább az okosabbak is szaporodtak. Most már tényleg csak a legalja, meg egy szűk réteg értelmes ember azok, akik bevállalják, hogy gyereket szülnek?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!