Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátlót hány éves korban kezdtetek el szedni és hány partneretek volt?
Figyelt kérdés
2014. jan. 26. 14:51
1/4 anonim válasza:
én nem szedek.
és 1 partnerem sem volt
2/4 anonim válasza:
Én 18 évesen kezdtem el szedni, de semmi köze nincs a partnerek számához, azért kezdtem szedni, mert a párommal már két éve együtt voltunk, elég komollyá vált a dolog, lehetett rá alapozni; és mivel nagyon aktív a szexuális életünk, olcsóbban is jövünk ki vele, mint az óvszerrel.
3/4 anonim válasza:
14 mert nem àllt be a ciklusom , nem partner miatt kezdtem el szedni
4/4 anonim válasza:
16 alatt semmiképp se szedj, én azt mondom.
Én 20 évesen kezdtem az első komoly kapcsolatomnál. 4 kapcsolatban védekeztem ilyen módon. 2 év után abbahagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!