Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Jön valaki 9 hónap múlva?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jön valaki 9 hónap múlva?

Figyelt kérdés

Tegnap a barátommal szexeltünk, de a végén kihúzta. Aztán eltelt 3 óra, eközben pisilt is. Majd újra bedugta, de akkor már csak 1 percre.

Egyébként azt hiszem tegnap volt peteérésem.

2009. dec. 4. 07:56
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
en nem mondtam egy szoval sem hogy utältäl erre, de akkor is lehet hogy mär szeretnenek babät csak kiväncsi rä hogy össze jött e! En nem akarok vität! De akkor meg kerdeznem a kerdezötöl hogy häny eves vagy?
2009. dec. 4. 15:36
 12/24 anonim ***** válasza:
nekem nem ugy tunik, h azért kérdezi, mert az a kivánsága, h terhes legyen. sztem aki babát akar, az nem jön netes oldalra kérdezgetni, h lehet-e terhes.
2009. dec. 4. 15:57
 13/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nem hiszem, hogy terhes lennél, az esély gyakorlatilag 0 :( Nekem úgy jött le, hogy szeretné a kisbabát, ha nem szeretné akkor sem lenne esélye szinte a terhességre. Aki úgy kérdezi, hogy "jön valaki 9 hónap múlva", az nem hiszem, hogy annyira tragédiaként fogja fel a dolgot, mint azok, akik úgy kérdezik, hogy "Segítsetek...". Másrészről figyeli a peteérését, ez is ritka ezen az oldalon.

Nos én kívánom, hogy úgy legyen, ahogyan szeretnéd kedves kérdező, az én meglátásom szerint nem leszel ettől terhes.

2009. dec. 4. 16:19
 14/24 anonim ***** válasza:
azért nem nulla az esély.. megszakitásos közösülésnél?? 0???? az ovszernel se 0. azért valótlanságokat ne állitsunk.
2009. dec. 4. 16:20
 15/24 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Te mindenkibe belekötsz? Minden kérdésnél látom a válaszodat, és majdnem mindenkinek beszóltál valamit... GYAKORLATILAG 0. Az elmélet és a gyakorlat különbözik, tudod elméletben emberi szűznemzés is létezik...
2009. dec. 4. 16:22
 16/24 anonim ***** válasza:
nem hiszem, h ez belekötés. de ha te nem tudod, h megszakitósdi után vki lehet terhes, akkor sajnállak.
2009. dec. 4. 16:23
 17/24 anonim ***** válasza:
ja, és sztem még gyakorlatilag se 0. kérdezz csak meg egy orvost.
2009. dec. 4. 16:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem tudom? Ha éppenséggel tudni szeretnéd nem egy egészségügyben dolgozó személy, orvos, gyógyszerész szokott itt válaszolni, az egy dolog, hogy nem írják oda...volt egy gyógyszerész, aki odaírta, érdekes ő is azt mondta, hogy lehetséges, de szinte 0 az esély rá. Volt itt a minap egy cikk, nem tudom már mikor meg melyik kérdésnél linkelték, ahol pont az előváladékról volt szó. Szerinted miért intenek mindenkit óvatosságra? Most komolyan... Másrészről továbbra is fenntartom, hogy szerintem a kérdezőnek nem jelentene gondot a baba, vagy ha jelentene is, nem írta oda. Miért támadjátok?
2009. dec. 4. 16:30
 19/24 anonim ***** válasza:
Voltak azt hiszem október környékén "pettingeléstől lehet-e teherbe esni" és, hogy "csak peteéréskor lehet-e terhes nő" kérdések. A kérdés címe nem biztos, hogy így van leírva, de megtalálható, valahogy október közepén lettek feltéve, ha jól emlékszem. Mindenkinek ajánlom elolvasásra a válaszokat, tanulságos...
2009. dec. 4. 16:41
 20/24 A kérdező kommentje:

22 éves vagyok. Nemrég hagytam abba a gyógyszer szedését, hogy helyreálljon a szervezetem.

Nem lenne valóban gond ha jönne, igazából nagyon örülnék neki. Csak a párom még várni akar vele 1-2 évet.

Ezért is "védekezünk" így. Ha nagyon jönni akar, hát jöjjön :)

Köszi a válaszokat. Bár tudom, hogy az esély 50-50%. Na majd kiderül :)

2009. dec. 4. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!