Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok?
18 leszek és a barátommal most már több mint egy éve együtt vagyunk. És eddig gumit használtunk, viszont nem elég hogy drága de sokszor amikor éppen kedvünk lenne a dologhoz nincs is nálunk. Anyám nem enged nődokihoz gyógyszert feliratni mert attól tart hogyha esetleg szétmegyünk a barátommal akkor majd nem lesz aki fizesse. Hagyjuk inkább anyámat...
Ami viszont nagyon érdekelne hogy mi a véleményetek a Pharmatex készítményekről? Nem veszélyes? Olvastam sok dolgot róla és nem tudom minek higgyek.
Szerintem akkor menj el nődokihoz az anyukád engedélye nélkül. Az amúgy sem árt és rendszeres szűrésekre is elkezdhetsz járni.
A Pharmatex készítményeket is kell valakinek fizetni... Kapsz majd a nőgyógyásztól pontos információt.
Azt viszont nem bonyolult megoldani h mindig legyen mindkettőtöknél egy gumi.
Hát anyám még a rendszeres szűrésre is annyit mondott hogy nem. Úgyohgy töltöm be a 18-t és megyek magamtól.
Nem nehéz megoldani? Tudod amikor egyikőnknek sincs pénze akkor eléggé.
És az hogy a Pharmatexet is ki kéne fizetni azt én nagyon is jól tudom. Itt anyámmal van a gond, mert egy zsugori senkiházi, de inkább hagyjuk. A barátom azt mondta áll ő mindent, csak legutóbb mikor nődokival beszéltem, mondta hogy tablettához szülői beleegyezés kell 18 éves korig.
Szia!
A nőgyógyász mondja meg elég sok szempont alapján, hogy melyik lenne a legjobb fogamzásgátló vagy fogamzásgátló eszköz a számodra. Lehet,hogy kinézel egy készítményt és az tényleg jó neked, de az orvos fogja tudni megmondani,hogy melyik az ideális számodra.
A szűrésekre meg annyit írnék neked,hogy az évenkénti egyszeri szűrés nagyon fontos. Hiszen ha van valami probléma akkor a legjobb az ha időben észreveszik és kezelik, ezt pedig csak a rendszeres szűréssel lehet elérni, hogy tudd minden rendben van a testeddel és a szűrések alkalmával sok olyan kérdést feltehetsz az orvosnak ami téged érdekel és legalább hiteles forrásból kapsz információt mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!