Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló tabletta és fogyás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló tabletta és fogyás?

Figyelt kérdés
Ha elkezdek tablettát szedni,mennyire befolyásolja a fogyást? Hízni egyáltalán nem szeretnék,így is elégge padlón vagyok magam és a súlyom miatt.
2014. jan. 19. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudhatod előre, milyen mellékhatásai lesznek a tablettának. Nem gyakori egyébként a hízás tőle, de ha mégis híznál, akkor hagyd abba a szedését, esetleg kérj mást a nőgyógyásztól.
2014. jan. 19. 10:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Magamat és az ismerőseimet tekintve egyáltalán nem gyakori jelenség a hízás. Egy lány hízott el rettenetesen, de ő sem kifejezetten a gyógyszer miatt, hanem egy másik hormonális probléma miatt.

Nekem a súlyomat egyáltalán nem befolyásolja. Tudok hízni és fogyni is, értelemszerűen attól függ, hogy milyen életmódot folytatok.

2014. jan. 19. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én sajnos teljesen másról tudok beszámolni, mitn az előttem szólók. Igen, azt mondják, hoyg enm hízlal, és valamiléyen szinten tényleg nem. Ez típus függő, méghozzá azért, mert: a fogamzásgátló tabletták úgymond "becsapják" a női szervezetet, és elhitetik vele, hogy terhes. Tehát gyakorlatilag olyan hormonszintet generálnak, ami a terhesség alatt van, ezért nincs peteérés stb. Na most, ha valaki vizesedésre, puffadásra hajlamos (pl. terhesség alatt lehet meglátni), akkor hízni fog a tabitól, tehát víz lesz rajta. És azt vagy nem, vagy csak folyamatos szigorú diétával lehet leadni.

Én pl. terhesség első hetiben felszedtem 5 kiló "vizet", ilyen pufffadtságot, és az ugye úgy is marad végig. Az elején feljön,aztán szülésig úgy marad.

És nálam (mivel ilyen a típusom) a tablettánál is ugyanez az állapot volt. Tabi első hónapjában 5 kiló felment, aztán se le, se föl. Csak akkor tudtam lefogyni, ha nagyon sokat edzettem és gyakorlatilag koplaltam. De akkor sem a mesterségesen feljött vizet fogytam, hanem izmot, zsírt, srb. Szóval az a víz, ami rádmegy a tabi miatt, az ott is marad.

2014. jan. 19. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A fogamzásgátló nem hízást okoz, már akinél okoz, mert nem mindenkinél, csak nagyobb étvágyat. És ha valaki enged ennek, többet eszik, akkor el fog hízni. De ha odafigyel az étkezésre, akkor nem fog elhízni.

Én soha nem híztam fogamzásgátló mellett. Sőt, volt egy diétás időszakom, amikor is fogamzásgátlót szedtem és a kilók szépen mentek is le, gyógyszertől függetlenül.

Szóval figyelj az étkezésedre és ha lesz is nagyobb étvágyad, akkor ne engedj a csábításnak.

2014. jan. 19. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!