Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek mit gondolhat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondolhat az eladó, ha valaki terhességi tesztet vesz?

Figyelt kérdés

Úgy értem ha egy fiatal lány veszi,mondjuk egy 17-18éves.

Szerintetek??

2014. jan. 18. 13:15
1 2
 11/20 Költőnő? ***** válasza:

kb annyit filózik ezen, mint egy nőgyógyász, amikor megvizsgál. Munka-munka.

Neki az a dolga, h kiadja, amit lehet/kell

2014. jan. 18. 13:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mit gondol. Neki az a feladata, hogy kedvesen és udvariasan szolgálja ki a vásárlókat.
2014. jan. 18. 13:31
 13/20 anonim ***** válasza:
Arra, hogy biztos babát szeretnének, vagy pedig nem szeretnének.
2014. jan. 18. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:

Semmit, az a munkája, hogy odaadja azt amit kérsz.

Kiszolgál és 10 perc múlva elfelejti hogy valaha is léteztél.

2014. jan. 18. 13:44
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy urak sem szoktak azzal foglalkozni, hogy mit gondol róluk a cselédség (viszont már az sem tűrik, hogy csúnyán nézzen), Te se foglalkozz vele, hogy mit gondol az eladó, mert a boltban a vevő az úr.
2014. jan. 18. 13:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem is nagyon tudják belőni az ember korát..legalábbis nem mindenki. 24 éves vagyok, de azért tegnap elkérték a személyimet, mikor vettem egy üveg whiskyt.

Szóval szerintem nem gondolnak semmit. Két csoport van, az egyik aki akar gyerek, a másik meg nem.

Sok opció nincs. Ha nyugisan mész oda a pulthoz és nem az látszik, hogy b*ssza meg, tegnap lehet felcsináltak a Morrisons mosdójában, akkor fel se tűnik nekik, hogy mit veszel..

2014. jan. 18. 14:30
 17/20 anonim ***** válasza:
mondjuk én is szoktam nézni a pénztárosok reakcióját bevásárláskor, mikor síkosítót és óvszert veszek és a futószalagról monotonan szedik fel a kajákat, meg egyéb cuccokat és közben csak előbukkan az óvszer vagy a síkosító... valamelyik pénztáros fel se mer nézni, valaki magában mosolyog, van aki leplezetlenül mosolyog, van aki megdöbben és leizzad egy kicsit, van aki rám néz és folytatja a munkáját tovább... mondjuk néha én is zavarba szoktam jönni... nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a reakciója... én általában annál a kasszánál szoktam fizetni, ahol diákmunkás csaj vagy srác van, vagy valami fiatalabb pénztárosnál.
2014. jan. 18. 15:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele kedves kérdező hogy mit gondol. Neki ez a munkája. :)
2014. jan. 19. 11:54
 19/20 anonim ***** válasza:

én szoktam venni tesztet, és bár 23 vagyok kb 16nak nézek ki

volt h furcsán nézett egy néni, de volt, aki aki segítőkészen megmutatott többet is és ajánlgatta, h melyik jobb stb :D

nem foglalkozom vele, tabit szedek, de félévente kb azért szoktam csinálni egy tesztet

2014. jan. 19. 11:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolja:remélem, Józsika ötösre írta a mai dogáját. Holnap el kéne menni valahova kirándulni. Jó volt tegnap a paprikás krumpli, de vajon ma mit főzzek?

Elárulok valamit. Az emberek - ugyanúgy, mint te, kérdező - mindig a sját dolgaikkal vannak elfoglalva, és valójában a kutyát se érdekli, hogy hogy egy mázsa szenet veszel, vagy terhességi tesztet.

2014. jan. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!