Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit gondolhat az eladó, ha valaki terhességi tesztet vesz?
Úgy értem ha egy fiatal lány veszi,mondjuk egy 17-18éves.
Szerintetek??
kb annyit filózik ezen, mint egy nőgyógyász, amikor megvizsgál. Munka-munka.
Neki az a dolga, h kiadja, amit lehet/kell
Semmit, az a munkája, hogy odaadja azt amit kérsz.
Kiszolgál és 10 perc múlva elfelejti hogy valaha is léteztél.
Nem is nagyon tudják belőni az ember korát..legalábbis nem mindenki. 24 éves vagyok, de azért tegnap elkérték a személyimet, mikor vettem egy üveg whiskyt.
Szóval szerintem nem gondolnak semmit. Két csoport van, az egyik aki akar gyerek, a másik meg nem.
Sok opció nincs. Ha nyugisan mész oda a pulthoz és nem az látszik, hogy b*ssza meg, tegnap lehet felcsináltak a Morrisons mosdójában, akkor fel se tűnik nekik, hogy mit veszel..
én szoktam venni tesztet, és bár 23 vagyok kb 16nak nézek ki
volt h furcsán nézett egy néni, de volt, aki aki segítőkészen megmutatott többet is és ajánlgatta, h melyik jobb stb :D
nem foglalkozom vele, tabit szedek, de félévente kb azért szoktam csinálni egy tesztet
Azt gondolja:remélem, Józsika ötösre írta a mai dogáját. Holnap el kéne menni valahova kirándulni. Jó volt tegnap a paprikás krumpli, de vajon ma mit főzzek?
Elárulok valamit. Az emberek - ugyanúgy, mint te, kérdező - mindig a sját dolgaikkal vannak elfoglalva, és valójában a kutyát se érdekli, hogy hogy egy mázsa szenet veszel, vagy terhességi tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!