Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? (nem a szokásos hülyekérdés)
fogamzásgátlót szedek, lassan 4 éve, minden rendben van vele. 3 hónapja élek újra aktív szexuális életet, csak a foggátlóval védekezünk. most is folyamatosan megjön a havim, de valamiért furcsán érzem magam.
úgy érzem, hogy nőtt a hasam, gyakran ég a gyomrom, hányinger, fejfájás és szédülés kerülget. de nem minden nap, nincs neki konkrét időpontja, amikor jelentkezik.
nem tudom, hogy a vizsgaidőszak és magánéleti problémák okozta stressztől van ez, vagy pedig terhes lennék?
félek, hogy terhes lehetek. Volt már olyan ismerősöm aki úgy volt terhes, hogy közbe 5 hónapig folyamat megvolt neki a havi.
De az hogy van foggátló is rendesen szedve meg havi is van, az azért elég biztosíték kéne, hogy legyen, nem?
22/N
De ez azért közel lehetetlen! Úgyhogy simán csak a stressz is okozhatja, mert nekem is voltak már ilyen érzéseim csak stressztől!
előző voltam
Ezt így mi sem tudjuk eldönteni, menj el a legközelebbi patikába és vegyél egy terhességi tesztet, mert az a biztos :)
16/L
Nekem foggátló mellett is mindig rengeteg vérzésem van, de a kezdetétől kezdve. Doki azt mondta, hogy normális. Van akinél így marad...
És az elmúlt 3 hónapban sem volt ennél kevesebb a vérzésem, sőt szilveszter után (talán az alkohol miatt) még több volt, és borzasztóan szenvedtem.
Köszönöm a válaszod!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!