Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni tablettának vannak hosszútávú hatásai?
Szeptember végén vettem be az eseményutáni tablettát. Addig szinte csak pár napokat késett a menstruációm de utána eléggé rendszertelen lett.. Előzőleg 23. napra jött meg és nem volt normális a vérzés most meg már egy hete késik. Ez lehet még a gyógyszer hatása? Mert hallottam róla hogy vkiknek nagyon megbolygatta a hormonháztartását..
18/L
hát ez kb olyan kérdés mint amikor elmegyek a dokihoz és azt mondom neki, heló doki, fáj a fejem. mi lehet a baj?
és akkor 80053535féle okot fel lehet sorolni. ti lányok, nektek kéne tudni igazán, hogy milyen apró szir szarokon tud elcsúszni a megszokottól a menzesz. stressz, étkezési szokások, sport, trauma, gyógyszerek, mittomén..
sztem helyre fog jönni idővel.
olyan nincs, hogy 1 életre elb__szódjon valami 1 szem gyógyszertől. ha csak nem cián vagy vmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!