Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az gáz, ha 4 hónap után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha 4 hónap után abbahagytam a tabit szedni, és utánna rá 2 hónapra elkezdem?

Figyelt kérdés
Mennyi szünetet érdemes várni az újrakezdéshez?
2008. júl. 16. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát jobb, ha nem hagyod abba, még akkor sem, ha nem akarsz kapcsolatot, mert sosem lehet tudni, hogy mit hoz a sors. Így csak összezavarod a szervezetedet, a hormonjaidat. Ha már egyszer lekezdted szedni, akkor ne tarts szüneteket.
2008. júl. 16. 15:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Balesetem volt és azért nem tudtam folytatni, pedig akartam.
2008. júl. 16. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
elvileg a gyógyszert akkor hagyod abba amikor te akarod. mármint hogy a teljes levélbeszedése és a gyógyszerszünet után. de az tényleg nem jó ha 2hónapig szeded aztán 1h nem és igy tovább.de azért mert 1x előfordul nem leszel hormon zavaros. ha előtte rendszeresen meg volt akkor most is így lessz, csak figyelj hogy időben vedd be a gyógyszert.menstruáció első napja vagy ahogy rá van irva.
2008. júl. 17. 16:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! En is eppen igy jartam, abbahagytam es most ujra szedem. Nekem van egy kis barna folyasom tole, de remelem, el fog mulni hamarosan. Most szedem az elso levelet, szoval meg nem tudom, mi fog tortenni. Ha gondolod, megirom majd :)
2008. júl. 19. 16:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, megköszönném, ha megírnád,h a továbbiakban mi történ:)

Köszönöm előre is.

2008. júl. 20. 13:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! az utolso valaszdo vagyok. Oke, megirom neked, 31~en veszem be az utolso szemet ebbol a levelbol.
2008. júl. 20. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! En irtam neked, h majd megirom, mi tortenik most, hogy megint elkezdtem szedni a tabit. Nem felejtettem am el ;-) Tegnap kezdtem a 2. levelet. Most nincs barnas folyasom (legalabbis eddig). Kicsit fajdogal a hasam, de az lehet, h nem ettol van. Par het mulva irok megint, h mi tortenik, ha erdekel :)
2008. aug. 9. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Ismet en :) Azota mar elmult minden mellekhatas, a pecsetelo verzes is. Szoval nekem nem artott nagyon az 1 honpos szunet. Remelem, Te is jol leszel!
2008. aug. 22. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!