Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló, a hétfővel jelöltet hétfőn kell bevenni?
Mivel egyfázisú tablettáról van szó, nincs olyan, hogy első, második, harmadik szem. Minden bogyóban ugyan az a hatóanyag van, tehát marhára mindegy, hogy melyik nap melyiket veszed be. Azért van rárva a nap, hogy követni tudjad szedés közben, hogy hol tartasz, bevette-e stb.
Vedd be szerdád az egyik szerdait és indulj el a nyíl irányába.
Szerintem szedd úgy hogy: hétfőn a hétfőit, kedden a keddit, szerdán a szerdait, csütörtökön a csütörtökit, pénteken a péntekit, szombaton a szombatit, vasárnap a vasárnapit, majd elölről az egész. De mivel szerdán szoktad kezdeni, ezért szerintem a következőképp vedd be a héten: szerdán a szerdait, csütörtökön a csütörtökit, pénteken a péntekit, szombaton a szombatit, vasárnap a vasárnapit, majd hétfőtől pedig az első verzió lépjen életbe...
Remélem érthetően leírtam.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!