Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orvosom azt mondta, hogy mivel nincs menstruációm, ezért nem eshetek teherbe, aztán azt mondta hogy ettől függetlenül védekezzünk. De akkor minek?
Mert ugye előzőleg azt mondta hogy nem eshetek teherbe vérzés nélkül.
Nem értem.
"Azért nincs vérzésem, mert hormonális problémáim vannak. Így ritkán jön meg.
Nőből vagyok, és nem is mai csirke."
Így pláne... Ugyanis ha soha nem jönne meg (pl. hiányzó petefészkek), akkor kizárt lenne a teherbe esés.
De ha ritkán megjön (akárcsak évente 1-2-szer), akkor az azt jelenti, hogy időnként van peteérés. De soha nem tudhatod előre, hogy mikor! És ugyebár a peteérés előbb van, mint a menzesz...
Mi örülnénk a legjobban a babának a férjemmel. Nem arról van szó, hogy nem akarnánk.
Értem.
Köszi a válaszokat.
Egyébként nem hiszem hogy minden házasságban gumival védekeznek, ha nem akarnak gyereket.
Ha szeretnétek babát,akkor menj el orvoshoz...Petefészekfúvásról hallottál már?Lehet csak be kellene picit indítani a működését.Nekem 8 évig mondták, hogy nem lehet,és kiderült, hogy mégis.
Több orvoshoz érdemes elmenni,és elmondani elejétől végéig a kortörténeted.
Ha babát szeretnétek, akkor nyilván ne védekezzetek :)
A biológiában nem nagyon létezik olyan, hogy 100%. Anyukámra is azt mondták, hogy nem eshet teherbe, ehhez képest két testvérem is van. Én meg pont úgy születtem, hogy amennyi eszük volt, ők miután azt mondta az orvos, hogy nem lehet gyereke, nem védekeztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!