Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnan tudhatom meg leghamaráb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg leghamarább, hogy terhes vagyok e?

Figyelt kérdés

Barátommal vasárnap együtt voltunk és el ment.. nem védekeztünk de félek hogx terhes leszek az elő válladék valószínűleg bennem landolt a többibe nem vagyok biztos hogy az eleje igen vagy nem...

nemtudom honnan jöhetek rá könnyen

2014. jan. 6. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Miért nem mész le egy sürgősségire egy SOS tabiért, még éjjel is beszerezheted és csak hétfő van.
2014. jan. 6. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

Könnyen, gyorsan... SEHOGY! Teszthez minimum 2 hét kell!

De esemény utániért még rohanhatsz!

2014. jan. 6. 20:08
 3/9 A kérdező kommentje:

akinek van rá pénze...

pont ez a baj.. az nem megy

2014. jan. 6. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet tudni rögtön. esetleg olvass neten rola hogy mik a terhesseg jelei. mell duzzadas, hasad nöl, alhasi görcsök, rosszullet, am ez meg semmit sem jelent, nekem is voltak mar ilyen jelek, de csak bekepzeltem a terhesseget.

20/L

2014. jan. 6. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért abortuszra lesz?

Vagy a gyerek felneveléséhez?

Ha nem, akkor miért nem lehet óvszert venni? Még mindig az a legolcsóbb!

2014. jan. 6. 20:10
 6/9 A kérdező kommentje:
nem mindenkinek megy úgy...
2014. jan. 6. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

A csillagokból!

Mellesleg ilyenért azért nem kell 72 órásért rohanni, de máskor jobb lenne védekezni vagy nem szexelni.

2014. jan. 6. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha arra sincs pénzetek, hogy védekezzetek, akkor nyilván a gyereknevelésre sincs. Nem kell felelőtlenül dugni, az kéne még, hogy ilyen értelmes emberek szaporodjanak!...
2014. jan. 6. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
most akkor benned ment el?
2014. jan. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!