Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 cm körátmérőjű péniszre milyen óvszert vegyek?
Eddig tablettával csináltam (volt barátnőm), de most át kell szoknom egy darabig a gumira.Tudom,most jönnek azok az emberek,akik nem bírják ki,hogy ne írjanak be névtelenül valami hatalmas viccet arról,hogy miért méregetem a péniszem.
Engem nem a lényeg izgat,csak és kizárólag az,hogy mekkora gumit vegyek.
Mérőszalaggal körbetekertem a péniszem és 15cm, korábban próbálkoztam a dm-es, normál méretű durex-el,meg társaival,de pl az 54mm-es átmérőjű is kicsi volt(Nem beképzelem magamnak,a feléig sem ment le.)
Van a My Size márka,és a 69mm-esről azt írják,hogy a korátmérője 14-15cm,tehát az elvileg jó.
Nem szeretnék feleslegesen pénzt kidobni,érdekelne a ti véleményetek.Azt tudom,hogy a hossz nem számít,de feleslegesen tényleg nem vennék több ezerért ilyen óvszert.
Már annyi név van,kerület átmérő,körátmérő :)
Szalaggal körbemértem,úgy volt 15cm
Nem tudom,hogy innen most kell-e számítani,de az oldal,ahonnan rendelném ezt írta:
Átmérője: 6,9 cm (a normál méretű óvszeré 5,2 cm)
Hossza: 22,3 cm
Ideális a 14-15 cm körméretű péniszekre
MY.SIZE 69
Nekem 14,5 cm átmérővel jó ez is, és a MY.SIZE 64 is. Szerintem mindkettőből rendelj egy-egy kisebb kiszerelést, aztán amelyik beválik, abból raktározz be.
Fogtam egy mérőszalagot és kb a közepén pontosan körbemértem,és halálpontosan 15cm jött ki.
Nagyjából ugyanolyan vastag mindenhol,nagy eltérés nincs,max 1mm
Szerintem a körátmérővel erre gondolnak,ezt nem kell osztogatni, sugarat mérni, pi-vel osztani,stb :)
Amit bemásoltam az a 69mm-es,valószínűleg azt fogok rendelni...de még nem vagyok benne biztos.
Az eggyel kisebb(64) 13-14 cm körátmérőjű
Te sem az agyadból pattintottad ki ezt barátom :)
Nem emlékszem már az ilyen tananyagra,kb általánosban tanultam.
Plusz a Körméret még mindig nem fed semmit igazából,maximum a kör kerületét,tehát akkor gyakorlatilag,amit lemértem,az a körméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!