Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kezdjem el újra az antibébit? Bővebben lent.

egy fogamzásgátlót vagy szedsz vagy nem
ezek nem cukorkák hogy most 2 hétig szedem és hétig nem
ha pedig kezdtél szedni antibiotikumot elmész az orvosodhoz vagy mielőtt felírta megkérdezed hogy mi van ilyenkor?mit mivel lehet szedszni

hülyeség volt abbahagyni...:S
a kövbetkező menzeszednél kezd újra a szedését, úgy ahogyan legelőször is. ha akkor a menzeszed első napján kezdted, akkor tedd mostis úgy. ha az 5.-en,. akkor mostis az ötödiken.
bár én a helyedben kihagynák egy teljesen hónapot, úgyértem h nem a következő menzesznél, hanem csak az az utáninál kezdeném el szedni.
Utolsónak köszi a választ,
a többeiknek meg ajánlom h kezdjék el gyakorolni a szövegértést, ugyanis nagyon nem arra voltam kíváncsi h ki mit szól ehhez meg h hülye vok e vagy sem h abbahagytam, hanem arra h mikor kezdjem el újra. Ezeket az embereket meg unom akik mindenki életébe bele akarnak szólni, foglalkozzatok magatokkal ha meg vki véleményt kér tőletek arra kéne válaszolni nem másra!! Ennyit rólatok (N)

Nem vagyok kíváncsi h ki mit gondol különben azt kérdeztem volna h MIT GONDOLTOK ERRŐL H ÍGY SZEDTEM BE??
De nagyon nem ezt kérdeztem ne szóljatok már bele más életébe feleslegesen ha az illető azt kérdezi h ,,xy,, akkor minek kell ,,zy,,-re válaszolni?!!?!
Ezt am láttátok? :
,,Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!,,
Ha vki nem tud arra válaszolni amit kérdeztem ne írjon mert asszem csak a saját idiótaságát mutatja be ezzel mikor már 2.ra kérem h a kérdésre válaszoljatok de sajna nem tudjátok betartani ez a kedves illető is írtam előbb egy komit erre jön megint a hülyeségével mint aki nem tud olvasni... Nemtom akk minek írtok ide...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!