Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pharmatex mennyire véd?
Első együttlétünk lesz a barátnőmmel (ő már nem szűz) és a pharmatex-re gondoltam. Mit ajánlotok jobban? A pharmatex tabit vagy a kúpot? Elvileg a kúp csíp és kellemetlen íze van orális szex közben. Fontos lenne, hogy ne legyen szar íze/vegyszerszaga mert szeretem sokáig nyalni a páromat. Tehát, ha valamelyiket használjuk akkor akár bele is élvezhetek és addig maradhatok benne ameddig le nem lankad (ha egyáltalán lelankad :D)? Gumit nem szeretnék használni mert tudom, hogy a barátnőmnek nincs semmi baja és megbízom benne (tudom, hogy a bizalom szar játék, főleg ilyen téren de csak nem hazudik erről).
Tehát csak pharmatex-et használnák, és mindenképpen úgy tervezném az elsőt, hogy a barátnőmben elélvezek. pharmatexnél mennyi esély van a terhességre? Sok olyat olvastam, hogy nagyon sokan estek teherbe a pharmatex mellett.
Én a Pharmatex krémet ajánlanám!! Annak nincs semmilyen szaga, vagy íze! Felhelyezés után egyből hat, 10 órán át!
Fél évig használtam, nem volt gond! Belém is élvezett a barátom, persze peteérés környékén Krém+megszakításos módszer! DE ha parázol, akkor mindig vedd ki mielőtt elmennél... Akkor szinte tuti nem lehet semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!