Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Tegnap este kiszakadt a gumi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap este kiszakadt a gumi de sajnos ma mivel január 1munka szüneti nap nincs semmi nyitva, mit tegyek?

Figyelt kérdés
tegnap este kiszakadt a gumi (barátom nem élvezett el szerencsére)de akkoris valamennyi belém került. kimostam rögtön. de sajnos ma nincs bolt csak holnap reggel es ha elmegyek 72oras gyógyszert venni akkor hatni fog az még? tegnap este 8fele tortent ami azt jelenti hogy 40oranal veszem be az elso tablettat..de hatásos e még úgy? volt hasonló esetetek hogy később vettétek be?

2014. jan. 1. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
nem véletlen 72 órás:)
2014. jan. 1. 10:39
 2/7 anonim ***** válasza:
72 óra szerinted hány nap?
2014. jan. 1. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Ügyelet tuti lesz valahol! Kicsit macerásabb, de tessék megkeresni!
2014. jan. 1. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ügyelet nyitva van, de ezt már 12 éves fejjel is illene tudnod...
2014. jan. 1. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Ügyelet biztos hogy van. Ha egy településen több patika van akkor célszerű utánanézni melyik az. Általában az egyik nagyobb szokott nyitva lenni.
2014. jan. 1. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
annyira szeretem mikor 15 évesek szexelnek! ....
2014. jan. 1. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
A legközelebbi kórház sürgősségi osztályára menj, onnan felirányítanak a nőgyógyászatra. Bármikot bemehetsz, akár éjszaka is, mert ügyelet mindig van. 72 órád van ahhoz hogy bevedd, hatni fog. Én már vettem be egyszer később.
2014. jan. 1. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!