Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a szünet 4. napján még semmi jele annak, hogy meg fog jönni?
Mindig úgy van, hogy csütörtökön hagyom abba a szedést és vasárnap este, v hétfőn meg szokott jönni.
Volt már arra példa, hogy kedden jött meg, csak most azért azért aggódok jobban, mert második nap elfelejtettem bevenni, de hét napig nem is szexeltünk rendesen, hanem elkezdtük rendesen de orálisan fejeztük be.
De nem hiszem h ez a gond, hanem hogy most elkaptam valami vírust és beteg vagyok.
Nem lehet gond, igaz?
És a kihagyást megelőző egy hétben se voltatok együtt?
Mert első héten kihagyott tabletta esetén akkor sem véd.
Lehet baj a megszakításból is.
De ettől még nem fix, hogy gond van.
A szünet bármelyik napján megjöhet. Ha nem jön meg a 7. napig sem, akkor viszont érdemes tesztelned.
(A betegség SEMMILYEN hatással nem lehet a megvonásos időpontjára. Se stressz, se vírus, se semmi nem hathat rá. Ez nem menstruáció, a hormonmegvonás hatására jelentkezik.)
3-as,
legközelebb kérdezd meg, hogy melyik piacon vette a diplomáját!
A stressz nem befolyásolhatja. Ha egy kis stressz képes lenne eltolni a tabletta által gondosan beállított hormonszintet, az rég rossz lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!