Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napot kihagytam a fogamzásgátlóból és az egyik reggelre megjött? Bővebben lent.
Adele fogamzásgátlót szedek ez a harmadik levelem ebből a fajtából. Egy évig szedtem Vreya nevű tablettát.
Nos kihagytam 6 drb-ot.... És ma reggel tiszta vér voltam. Ahogy megláttam futottam bevenni 2 drb-ot. Mit csináljak, hogy elmúljon a bajom? Az első drb-ot 23-án kellet bevennem de csak 24-én tudtam kivenni a patikából. Aztán szerdán bevettem utána sorba elfelejtettem :/ Nagyon parázok hogy összezavartam a hormonjaimat. (Aktus, sex nem volt ez idő alatt) SEGÍTSÉG!!!!---UI. otthon félek szólni erről,mert nagyon mérgesek lesznek a szüleim.És értelmes válaszokat kérek mert ez tényleg fontos dolog.
17/L
SZEX még mindig a neve.
Ha mérgese lesznek, ha nem, anyukádnak szólj erről mindenképpen. Elég feledékeny voltál kislányom. Ha nem múlik a dolog, a választ te is tudod--> nőgyógyász új év első napjaiban, de ha annyira súlyos, akkor kórházi ügyeletre bementek.
Bocsi. Gyorsan írtam és nem figyeltem.
Igen eléggé elfelejtettem.Hát itt is a következménye.De mit tudok tenni hogy elmúljon a vérzés?
Ha nem szeretnéd szedni, akkor ne szedd. Van más megoldás is, amit talán még el se felejtesz- pl hüvelygyűrű. Azt csak kivenni felejthetnéd el, max, de még ez is megoldható (pl beírod a naptárba, hogy mikor kell kivenni/betenni az újat). Beszéld meg a szüleiddel, hogy neked ez nem jó, hogy folyamatosan elfelejted- vagy "elfelejted" talán?-, és ezzel többet ártasz, mint segítesz.
A régi levelet is folytathatod, csak akkor a ciklusod nem 28 napos lesz, hanem kevesebb, mert már szedtél belőle.
"A régi levelet is folytathatod,"
NEM folytathatja. Többet lehet bevenni, kevesebbet sose! Védelem úgy megszakad!
Kérdező!
Megjött a megvonásosod, mert hülye voltál.
Nem kell orvoshoz szaladnod.
A fogamzásgátló egyszerűen ÍGY működik. Amint megvonod a hormont, vérzés jelentkezik.
A kérdés, hogy miért erőltetik a szüleid?
Mert nem ment az óvszeres védekezés? Hagytad anélkül, netán már voltál is terhes és nem akarják, hogy még egyszer besikerüljön?
Ha neked ennyire nem megy a tablettázás, akkor még mindig van más lehetőség.
Pl ez itt: [link]
vagy hüvelygyűrű, pesszárium, gumi... az ilyen felhelyezhető kencéket inkább kerüld, mert nem a legbiztonságosabbak.
A bogyónál én úgy szoktam, hogy a táskámban van mindig a levél, minden este 9kor szól a telefonomon az emlékeztető és egyből beveszem, így nem felejtődik el.
Ha a barátoddal ezután szeretkeztek, jó ideig használjatok gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!