Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora a teherbeesés esélye az ovuláció utáni periódusban? Szükséges a 72 órás tabletta?
Igen, van esélye, de az is számít, a fiú mikor ejakulált utoljára az aktusotok előtt, és volt-e az aktus során is ejakuláció.
Én semmiképp nem vennék be esemény utánit, mivel a megfoganás nem biztos, a szervezet viszont vetélést él át esetleg fölöslegesen. Tehát pont azt, amit abortusz által. Arra pedig van még 2 hónapotok, ha mindenképp szükséges. És bárhogy döntesz, NE egyedül menj át ezen, hanem a fiúval együtt! Kezdettől vond be!
Lehet vennék be a helyedbe esemény utánit.
Bár én nem értem, tuti elmennék nőgyógyászhoz és feliratnék magamnak fogamzásgátlót. Nem lennél ilyen parában.
8: Értem. Akkor nem tudtam pontosan. Én úgy tudom, ugyanolyan beavatkozás a szervezetbe, mint aza bortusztabletta.
A vákuumra meg azt mondom, ne 200 km utazás legyen az akadálya annak, hogy megóvd a szervezeted... Elfogadhatatlan, hogy 1950 van ma Magyarországon, és nem is szabad elfogadni ezt senkinek. Ezt nevezik abortuszturizmusnak, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!