Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lehetek terhes?
kb másfél hónapja szedtem már a minerva fogamzásgátlót (mert pco szindromám van és nem szeretnék babát egyelőre még) mikor lefeküdtem a barátommal. mással nem védekeztünk csak a fogamzásgátlóval. a barátom nem élvezett belém. viszont minden nap lefekszünk egymással azóta is. multkor megujjazott és véreztem picit. a fogamzásgátlót egyébként sosem felejtem el bevenni, max ugy hogy este 8 helyett 9kor tehát 1-1,5 óra különbséggel. ez ugye nem befolyásolja a hatását?
ugye kialakult a védettség a másfél hónap alatt ugy hogy nem esek teherbe ha nem védekezünk mással?!
segítsetek. köszi!!!
Lehet én vagyok túl hülye de ezeket tényleg egyetlen nőgyógyász sem mondja el, valóban csak így menne?
"Akkor most felírok önnek egy fogamzásgátló tablettát és most tűnés!"
Szerintem lehetsz mivel a minerva a szakosztályi helyesbítők szerint is csak 75%os kiküszöbölés alatt állnak.. hívd fel a nőgyógyászod!
30/F
75% alatt???? Aztaaaa..
Kár szedni....
hát ez a 75%egyáltalán nem megnyugatató :( nekem azt mondta hogy 99 %-os védettséget ad +a betegtájékoztató is ezt írja
utolsó hozzászóló, tökéletesen igazad van, azért annyira nemadnak bő felvilágositás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!