Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás tabletta bevétele...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás tabletta bevétele esetén mennyit késhet kb a menzeszem?

Figyelt kérdés
Elvileg 21-én kéne megjönnie,de még nem állt be teljesen(16 múltam..)Elolvastam a papírt,azon nem találtam.(Escapelle)Barátommal lefeküdtünk,és a végén vettük észre, hogy kilyukadt az óvszer.Teljesen kétségbeestünk,(tegnap éjjel volt)Ma délelőtt pedig rohantunk is a kórházba, receptet iratni.Eléggé aggódó típus vagyok, ugye ilyen tabletta bevétele után, nagyon kicsi az esély arra, hogy terhes legyek?Még mindig nagyon félek...:/
2008. júl. 14. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, ezután szinte 0 az esélye hogy az legyél
2008. júl. 14. 17:12
 2/6 anonim válasza:
hát az esélye megvan mivel csak 85%-ig biztos de szerintem ez az arány hülyeség nekem egy teljes hónap kimaradt, igy énis agodtam mint az állat , de szerencsére nem lett baj ha nagyon félsz vegyél 3 nap mulva egy trerhességi tesztet én a gabrielt ajánlom nekem az vált be nem is egyszer, az escapelle nagyon brutális amugy. nekem teljesen tacsravágta a szervezetem és 2 honap kelett mire rendbejött, és még mindig néha van mellékhatása de ha késik sokat menj mindenképp orvoshoz.
2008. júl. 14. 17:17
 3/6 A kérdező kommentje:

Oké, köszi.Hát, én már most érzem a mellékhatásait..vagyis, néhányat..Mondjuk inkább szenvedek ezzel pár hónapot, minthogy terhes legyek, aztán abortusz..áááá, annyira félek.Ráadásul a barátommal 1évet vártunk ezzel az egész szex dologgal, és ez volt a 2. alkalom.Először ilyen hirtelen jött volna, de akkor bele se mertünk vágni,mert nem volt egyikünknél sem óvszer.Aztán végre eljött az "igazi" első.Ott nem volt semmi gond, és mostmeg óvszer is volt, minden oké, aztán a végén vettük észre h van rajta egy pici lyuk.Nagyon megijedtünk, nem aludtunk éjjel semmit..jó kis élmény marad.De most mégjobban bizonyította a barátom, hogy akármiben mellettem van.Egész végig Ő nyugtatgatott, pedig ugyanúgy fél.

Holnap elutazik 8napra, és mondta, hogy ha akarom itt marad inkább velem, mert aggódik értem, és kötelességének érzi, hogy velem legyen ilyenkor.Kórházba is eljött, sőt a nőgyógyászhoz is be akart jönni.Nagyon megbecsülöm, mert szerintem ilyen esetben a "mai világban" elég kevés srác tenné ugyanezt.Remélem nem lesz semmi gond...

2008. júl. 14. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Milyen óvszert használtatok?
2008. júl. 14. 19:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Durex.ráadásul nem is az extra vékonyat, hanem spermicides volt.Most inkább LifeStyle Extra Safe-t vettünk.Habár kicsit várok még ezzel a szex dologgal, nagyon megijedtünk tegnap.:/
2008. júl. 14. 20:21
 6/6 anonim válasza:
nekünk durex love szakadt ki :/ tegnap és ma vettembe escapelle sürg.fog. remélem hat és nem leszek terhes.nem ment el.de attol még lehetek nem?
2009. jún. 22. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!