Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
72 órás tabletta bevétele esetén mennyit késhet kb a menzeszem?
Oké, köszi.Hát, én már most érzem a mellékhatásait..vagyis, néhányat..Mondjuk inkább szenvedek ezzel pár hónapot, minthogy terhes legyek, aztán abortusz..áááá, annyira félek.Ráadásul a barátommal 1évet vártunk ezzel az egész szex dologgal, és ez volt a 2. alkalom.Először ilyen hirtelen jött volna, de akkor bele se mertünk vágni,mert nem volt egyikünknél sem óvszer.Aztán végre eljött az "igazi" első.Ott nem volt semmi gond, és mostmeg óvszer is volt, minden oké, aztán a végén vettük észre h van rajta egy pici lyuk.Nagyon megijedtünk, nem aludtunk éjjel semmit..jó kis élmény marad.De most mégjobban bizonyította a barátom, hogy akármiben mellettem van.Egész végig Ő nyugtatgatott, pedig ugyanúgy fél.
Holnap elutazik 8napra, és mondta, hogy ha akarom itt marad inkább velem, mert aggódik értem, és kötelességének érzi, hogy velem legyen ilyenkor.Kórházba is eljött, sőt a nőgyógyászhoz is be akart jönni.Nagyon megbecsülöm, mert szerintem ilyen esetben a "mai világban" elég kevés srác tenné ugyanezt.Remélem nem lesz semmi gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!