Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz különbség?
Valahol olvastam hogy ha valaki terhes lesz fogamzásgátló mellett akkor is lesz vérzése mivel kimarad a gyógyszer a 7 napos szakaszban. Egyszer elfelejtettem bevenni a gyógyszert...kb. 15-16 óra múlva vettem csak be de utána már rendszeresen szedtem, csak egy darabot halasztottam.
És attól félek ha most terhes is lettem, majd eljön a 7 napos szünet és vérzésem lesz akkor nem fogom tudni eldönteni, hogy ez valójában rendes menstruáció vagy csak a megvonásos tünet és közben terhes vagyok-e. Van különbség a vérzésnél amiből el tudom dönteni?
elolvastam, tudok róla
arra vagyok kíváncsi ami a kérdés
köszönöm a válaszod
100 %-os biztonsággal nem tudod eldönteni, csak ha tesztelsz.
Ugyanis ahogy fogamzásgátló tabletta szedése nélkül is előfordul, hogy valakinek terhesség ellenére sem marad el (az első időkben) a menstruációja,
úgy fogamzásgátló mellett is előfordulhat, hogy ugyanúgy megjön a megvonásos, mintha nem lennél terhes.
Ráadásul tabletta mellett eleve kevesebb a vér mennyisége, kevésbé tűnik fel, ha abban valamilyen változás következik be.
Tesztelj! A kihagyott szemtől számítva minimum két hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!