Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruációs időszakban mennyi esély van arra, hogy teherbe essek, védekezés nélkül?
Figyelt kérdés
2013. dec. 17. 23:26
3/6 anonim válasza:
Nem tudni, mert senki nem ismeri a ciklusod alakulását. Ha te pont mesi idején ovulálsz, akkor 30% kb.
4/6 anonim válasza:
Becslések szerint a terhesség esélye 20-30 százalék egy-egy menstruációs ciklus alatt. Az esély számos tényezőtől függ, (életkor, aktuális és korábbi betegségek, bizonyos gyógyszerek szedése, a közösülés időzítése, és a partner termékenysége)
interno.hu
5/6 viktorvarga válasza:
nemsok,én beledurantottam már vagy 3-4x ennekannak :)eddig még nemvoltgond
6/6 anonim válasza:
Van esélye - de senki se fogja tudni megmondani, hány százalék. Már csak azért is érdemes egyébként óvszert használnotok ilyenkor is, mert menstruáció alatt a legnagyobb a FERTŐZÉSVESZÉLY. Én a helyedben vigyáznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!