Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex krém mellett masszázsolajat lehet használni (Jhonsons bébi olajat)?
Értem én, de konkréttan szappant és tusfürdőt ír, az olaj meg csak olaj! Ha a gyártó káli lúgra gondolt ami gyengíti a hatását ami a szappanban és társaiban benne van, akkor ebben az olajban nincs ilyen!
A gyártó leírhatná konkréttan...
Azt se írják rá, hogy csak megszakítással ér valamit, akkor meg?
Egyébként olajat óvszerhez se lehet használni, lehet ezért evidens nekik,
plusz olajos tusfürdő is létezik.
Már 1 éve használjuk és nem szakítjuk meg, terhesség nem lett belőle! Tehát hatásos! Gondolom akiknél lett gyerek ott nem fordítanak figyelmet nagyon a használati utasításra..
Na mindegy..
Nem ez volt a kérdés, hogy mennyire hatásos, hanem, hogy az olaj bajt okozhat e! De írtam a gyógyszertárosnak, akitől rendelem, illetve a cégnek is!
Egyébként:
Pearl index (A 100 nőnél egy évig alkalmazott módszer, illetve a módszer használatának egy éve alatt terhessé vált nők száma, vagyis egy példát kirakadva: Ha egyáltalán nem védekeznek a párok, akkor a fogamzás valószínűsége egy év alatt 100 nő esetében 85):
Nincs fogamzásgátlás 85
PHARMATEX 0,7-7
Megszakított közösülés: 8-38
óvszer (spermiciddel) 4-12
óvszer (hagyományos) 3-28
naptármódszer 9
hüvelyi spermiumölő anyag 0,7-7
hormonális fogamzásgátló tabletta 0,1-2,5
hormontartalmú injekció 0,2-2,6
sürgősségi tabletta 0,5-2,5
méhen belüli fogamzásgátló eszköz 0,5-5
méhen belüli helyi hormonhatású eszköz 0,1
hormonális tabletta: 0,1- 0,5
műtéti sterilizáció: 0,1
Ha ezt vesszük alapul, akkor hatásosabb az óvszernél..
Mindegy, nekünk bevált.. Csak jó lenne, ha lehetne előtte egy kis olajos játék is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!