Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hetfon vettem be a fogamzasgatlo tabi levelebol az utolso szemet, akkor hetfon vagy kedden kell a kovetkezo levelet elkezdeni?
Nem tudsz hétig számolni, de már gyógyszert szedsz??
kedd (1.) - szerda (2.) - csütörtök (3.) - péntek (4.) - szombat (5.) - vasárnap (6.) - hétfő (7.),
tehát KEDDEN!
Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen az adott fogamzásgátló?
Mert ma már nem csak azok léteznek, amiben 21 szem van, majd jön a 7 napos szünet és utána a 8. napon kell a következő levéllel folytatni.
De egyébként ha ilyen, mármint a 21 szemes, akkor a 8. napon kell folytatni, vagyis kedden. De tényleg csak számolás kérdése.
De egyébként a betegtájékoztató is pontosan leírja, hogy hogyan kell szedni, csak el kell olvasni!
"Mert ma már nem csak azok léteznek, amiben 21 szem van"
Ha nem 21 napos gyógyszere lenne, akkor nem a hétfőt vagy a keddet jelölte volna meg. ;)
"Ha nem 21 napos gyógyszere lenne, akkor nem a hétfőt vagy a keddet jelölte volna meg. ;)"
Őszintén?
Aki ennyire nem tájékozott, arról éppen azt is el tudom képzelni, hogy nem a 21 szemes változatot szedi, csak valahonnan hallotta, hogy más tart 7 napos szünetet. Amilyen dolgokat olvasok sokszor ezen az oldalon, én azon sem lepődnék meg...
Pedig milyen egyszerű lenne a betegtájékoztatót elolvasni...
Ha hetfo estehez mindig 24 ora +-t szamoltam hetfon este volt a 7. nap, ezert nem tudtam, hogy most aznap kell vagy meg egy napot varni :)
de szerintem akkor lettem volna meg lejjebb ha meg sem kerdezem hanem 1 honap mulva jovok a kerdessel hogy "lehetek terhes...?"
Kedves kérdező!
Most mit nem lehet érteni? Vagy a számolással van gond?
Ha esténként szoktad bevenni a tablettát és hétfő a 7. nap, akkor a 8. nap kedd, nem? És akkor kedden este, vagyis a 8. napon veszed be a tablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!