Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így kiürülhet a szervezetemből?
Tudom, hogy hülyén hangzik, de tényleg nem vagyok benne biztos.
Tehát, írja a tablettának a papírján, hogy hányás/hasmenés esetén kiürülhet a szervezetemből.
Na már most, ha én például a tabi beszedése utáni egy két órában elmegyek nagyvécézni, akkor is lehetséges ez?
nem tudom, hogy mikor van téliszünet, mert nem vagyok kompetens benne.
most kezdtem el tablettát szedni, urambocsá', nem értek hozzá
Ez nem a tablettától függ, szimpla biológia.
Ha normálisan végbemegy az emésztés, az több órát vesz igénybe. Ez idő alatt felszívódik a hatóanyag a gyomorból és esetleg a vékonybélből.
Mire a folyamat a végére ér, addigra már rég felszívódott, aminek fel kellett. Ha a tabletta beszedése utáni egy órában mész nagyvécézni, akkor biztos lehetsz benne, hogy abban semmi nincs a tablettából, mert az még a gyomrodban csücsül.
Ellenben hasmenésnél túl gyorsan történik ez, és nincs ideje felszívódni. Hányásnál szintén.
"nem értek hozzá"
De könyörgöm, annak, hogy felismered-e hogy mikor fosol, SEMMI KÖZE nincs a tablettához!
Mert itt erről van szó.
Ha 3-4 órán belül megy a hasad, akkor a gyomortartalmad egy része is ürül, ezért veszélyes a felszívódás szempontjából.
Ha csak simán szarsz (már bocsánat a kifejezésért), akkor NEM a pár órával azelőtt a gyomrodba került anyagod tolod ki, hanem jóval korábbit.
Ehhez nem kell orvosi diploma, ennyit anélkül is tudhatnál a saját szervezetedről gyógyszer ide vagy oda.
köszönöm a válaszokat, és elnézést az értetlenségemért!
csak nagyon félek, hogy becsúszik egy baba, még így is.
Ha ennyire félsz, akkor kombináld a módszereket!
Mondjuk ehhez a párod hajlandósága is kell (+megszakítás, +óvszer).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!